Video | Αυγενάκης: “Μου βγαίνει η ένταση όταν βλέπω παιχνίδια του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ήταν ο νέος guest στην εκπομπή που παρουσίασαν οι Betarades και μεταξύ των άλλων απάντησε και στις ερωτήσεις που του έγιναν για τον ΟΦΗ.

Για το παράπονο που είχε εκφράσει ο Μιχάλης Μπούσης: “Δεν συμφωνώ με την ανάρτηση του Μπούση όμως ο Μιχάλης έχει μια πορεία, στηρίζει τον ΟΦΗ και εμείς τον σεβόμαστε και τον στηρίζουμε. Είμαι fan και των αθλημάτων που στηρίζει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και είναι μορφές του συλλόγου στην διοίκηση όπως ο Γιάννης Δανδάλης και ο Κώστας Καζανάκης που τον στηρίζουν για χρόνια”.

“Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα και δεν μου έχει πει κάτι κάποιος. Αν απευθυνθούν θ’ ασχοληθώ μέχρι εκεί που υπάρχουν οι αρμοδιότητες μου και εντελώς θεσμικά” απάντησε στην ερώτηση για τον στόχο ν’ αποκτήσει ο ΟΦΗ δικό του ιδιόκτητο γήπεδο.

Απαντώντας στην ερώτηση για το αν βλέπει τα παιχνίδια του ΟΦΗ και τα ζει με ένταση ο Υφυπουργός Αθλητισμού υπογράμμισε πως: “Μου βγαίνει η ένταση όταν παρακολουθώ παιχνίδια του ΟΦΗ. Δεν είχα πάει στον τελικό του 1987, ήμουν μαθητής και ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός. Όλοι όμως ήμασταν θαυμαστές του Γκέραρντ, πιστεύω πως εκείνος και ο Μπάγεβιτς έκαναν μεγάλο καλό στο ελληνικό άνθρωπο”.

Ενώ για το αν παρακολουθεί τις εξελίξεις στον ΟΦΗ: “Σαν Ηρακλειώτης δεν μπορούσα να μην παρακολουθώ τι γίνεται στον ΟΦΗ. Όπου μπορώ να βοηθήσω, όχι μόνο τον ΟΦΗ, το κάνω με την καρδιά μου. Σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επιδίωξη μας είναι να βρισκόμαστε εκεί που μας θέλουν και που είμαστε χρήσιμοι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook