Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Sdna.gr: “Με γκολ του Λάρσον (20΄) ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 2η αγωνιστική των play out και βάζει σε μπελάδες τους Ηπειρώτες στην…παρτίδα για την παραμονή στη Super League”.

To10.gr: “Ένα σπουδαίο διπλό πέτυχε ο ΟΦΗ μέσα στους «Ζωσιμάδες», επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 χάρις σε τέρμα του Λάρσον και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη οι Ηπειρώτες μπλέκουν σε περιπέτειες πλέον, με 6 αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση των Play-Outs και τους Ιωνικό, Λεβαδειακό να είναι κοντά”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League με τον Λάρσον να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 20′. Σε μπελάδες οι Ηπειρώτες που βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη”.

Gazzeta.gr: “Μπλεξίματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ηττήθηκε στους Ζωσιμάδες από τον ΟΦΗ με 1-0 και πλέον βρίσκεται ελάχιστα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Λάρσον το γκολ των Κρητικών, δοκάρι ο Εραμούσπε για τον «Αγιαξ» που έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά μένει 10ο σερί ματς χωρίς νίκη”.

Sport-fm.gr: “Σπουδαίο διπλό για τον ΟΦΗ, που πέρασε με 1-0 από τους Ζωσιμάδες και άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα δίχως βαθμό στα playouts & στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook