Στόχος η καλή εμφάνιση και το «διπλό» στους Ζωσιμάδες

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 (Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, έχοντας ως στόχο να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση και να επιστρέψει με τη νίκη στο Ηράκλειο.

Επιστροφή στη δράση για τον ΟΦΗ μετά από αρκετές ημέρες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, με την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Outs της Super League 1.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, ο ΟΦΗ ψάχνει την πρώτη του νίκη στα Play Outs, θέλοντας να βρεθεί όσο το δυνατόν  υψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία στο τέλος της σεζόν. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Τοράλ και Φελίπε, με τους Μεγιάδο, Μπαλογιάννη και Μπιφουμά, μεταξύ άλλων, να μένουν εκτός αποστολής.

Στην 21μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Τζου, Ντίκο, Φελίπε, Γκρόνινγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook