«Ακυβέρνητο καράβι» ο ΟΦΗ – μαζικές παραιτήσεις, νέος πρόεδρος ο Μιχαλόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2, ο Βασίλης Ξημέρης παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής – επικαλούμενος προσωπικούς λόγους – και σύμφωνα με πληροφορίες αναλαμβάνει καθήκοντα ο Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Απρόβλεπτες εξελίξεις συμβαίνουν στον ΟΦΗ τα τελευταία 24ωρα καθώς σε μια «μαραθώνια» συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου – που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη – ο Βασίλης Ξημέρης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule o Χρήστος Μιχαλόπουλος θα είναι εκείνος που θα αναλάβει καθήκοντα πρόεδρου!

Μάλιστα εντός των επόμενων λεπτών αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ που θα επιβεβαιώνει την παραπάνω είδηση.

Πέραν του Βασίλη Ξημέρη, παραιτήθηκαν και οι Αντώνης Κουτάντος, Γιώργος Στεφανουδάκης από τις θέσεις των αντιπροέδρων. Στην θέση του α’ αντιπροέδρου παραμένει ο Κώστας Τουγλής ενώ νέοι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ είναι οι Μανώλης Κουμαντάκης και Σήφης Κορωνάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο Βασίλης Ξημέρης είχε μια συνάντηση με την εφορία πριν από λίγο καιρό προκειμένου να έρθει σε συμφωνία για την οφειλή που υπήρχε ζητώντας διακανονισμό. Η εφορία απάντησε ότι μπορεί να γίνει ο διακανονισμός ωστόσο σε περίπτωση που δεν πληρωθεί κάποια από τις μελλοντικές δόσεις τότε εκείνος θα έχει ποινικές ευθύνες. Όπως αποδείχθηκε, ο Βασίλης Ξημέρης μπροστά στον φόβο να έχει συνέπειες στο μέλλον, αρνήθηκε αποφασίζοντας την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook