Να μην πατήσει ξανά την μπανανόφλουδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Είκοσι μέρες μετά την Λιβαδειά, ο ΟΦΗ πάει στα Γιάννενα με σκοπό να μην πέσει ξανά στην ίδια τρύπα.

Πριν γίνει η σέντρα του αγώνα με τον Λεβαδειακό, οι Βοιωτοί δεν είχαν κερδίσει για 10 ολόκληρες αγωνιστικές. Τελικά κέρδισαν τον ΟΦΗ μετά από τρεις ολόκληρους μήνες. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και για τον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, οι Ηπειρώτες δεν έχουν κερδίσει από τις αρχές Ιανουαρίου όταν και είχαν κερδίσει τον Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΣ υποδέχεται τον ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου και σκοπός είναι να μην γίνει ακόμα… μια από τα ίδια. Ο Νταμπράουσκας είχε χτυπήσει τα καμπανάκια ήδη, την επόμενη του αγώνα της Βοιωτίας, έστω και αν εκείνα δεν έφτασαν ποτέ με αποτέλεσμα λίγες ημέρες μετά να μην κερδίσει τον Λεβαδειακό.

Προφανώς και οι γηπεδούχοι είναι εκείνοι που καίγονται για το τρίποντο αλλά αυτό είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει καθόλου τον ΟΦΗ. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε όσα είπε την Τετάρτη, σημείωσε κάτι που έχει δίκιο. Ο ΟΦΗ πρέπει να πάει στην Ήπειρο με πολύ μεγάλη ένταση και να ξέρει πως να πάρει αυτό που θέλει αλλά κυρίως να το δείξει με το καλημέρα. Η ράθυμη εικόνα του στην Λιβαδειά είναι κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί, διαφορετικά κινδυνεύει να πατήσει στην… μπανανόφλουδα και να πέσει κάτω.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook