Καργάκης: “Νιώθουμε την δίψα του κόσμου – Στόχος του ΟΦΗ είναι η δική του συμμετοχή”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νώντας Καργάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την πετυχημένη Fun Day με την συμμετοχή δεκάδων παιδιών, τις ενέργειες που έχουν στόχο την συμμετοχή των φιλάθλων του ΟΦΗ και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Ο Επικεφαλής Εμπορικού Τμήματος & Marketing της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τις ενέργειες του club, την τεράστια παρουσία μικρών και μεγάλων στην πρώτη Fun Day που διοργανώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο “Βαρδινογιάννειο” αλλά και μια σειρά από δράσεις που είναι σε εξέλιξη από πέρυσι και οι οποίες γίνονται με την συμμετοχή του κόσμου και οι οποίες αναμένεται να έχουν και την ανάλογη συνέχεια.

Παράλληλα ο κ. Καργάκης αναφέρθηκε και στην επιλογή της τρίτης φανέλας του ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αποκαλύπτοντας ότι θυμίζει αρκετά την εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νώντας Καργάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την FUN DAY του ΟΦΗ: «Ήταν μία πολύ όμορφη μέρα στο ΒΑΚ, οι παίκτες που ήρθαν δεν ήθελαν να σταματήσουν να παίζουν με τα παιδιά και νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Εκτός από τα παιδάκια που βρέθηκαν εκεί, το χαρήκαμε και όλοι εμείς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την μεγάλη συμμετοχή και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το επαναλάβουμε. Μετά την πρώτη επιτυχημένη απόπειρα, θα το επαναλάβουμε με περισσότερες δραστηριότητες, και για διαφορετικές ηλικίες. Έχουμε δεχθεί πολλά μηνύματα για να γίνει για παιδάκια μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα, και σίγουρα είναι κάτι που θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Αυτό που θέλουμε είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τον ΟΦΗ και γενικά τον αθλητισμό, χθες μου άρεσε ότι ρωτήσαμε τα παιδάκια και πως το 95% μας είπε ότι είναι ΟΦΗ. Μου άρεσε όμως και ότι άλλα παιδιά, που υποστηρίζουν άλλες ομάδες ήρθαν, το υποστήριξαν αρκετά και κάναμε χαβαλέ. Μιλούσαμε όλοι μαζί, είναι κάτι πολύ ευχάριστο και ενθαρρυντικό σε σχέση με αυτή την τοξικότητα που υπάρχει».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Θέλουμε να βάζουμε στο… παιχνίδι και τον κόσμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι φίλαθλοι και εμείς, θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις και αυτό είναι και θεμιτό και αναγκαίο για να γινόμαστε καλύτεροι. Σίγουρα θα γινόμαστε καλύτεροι αλλά ποτέ δεν είναι εσκεμμένα και θέλουμε από τις δράσεις που κάνουμε να μεγαλώσει η ομάδα μας. Θέλουμε στις αποφάσεις που παίρνουμε να ζητάμε και την γνώμη του λαού της ομάδας, όπως κάναμε με το λεωφορείο, την τρίτη φανέλα, θέλουμε να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες δράσεις. Θέλουμε να υπάρχει μία ενότητα μεταξύ της ομάδας και του κόσμου».

Για την ιδέα του FUN DAY: «Αρχικά βοήθησε πολύ ότι το νέο γήπεδο που έχουμε φτιάξει στο ΒΑΚ, είναι διαθέσιμο και μπορούμε να το χρησιμοποιούμε. Το γήπεδο είναι πλαστικό και είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιείται έτσι, αυτό ήταν το έναυσμα. Μπορούμε να καλούμε παιδιά, να έρχονται στο γήπεδο και να το εκμεταλλευόμαστε. Η ιδέα ήρθε στον κύριο Λυσάνδρου, μιλήσαμε με χορηγούς που το αγκάλιασαν κατευθείαν και διοργανώθηκε πολύ εύκολα. Κύλησε πολύ ευχάριστα όλη η οργάνωση. Γίναμε κι εμείς παιδιά, χαρήκαμε που είδαμε τα παιδιά να παίζουν με τους ποδοσφαιριστές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επαναληφθεί και στο ΒΑΚ, και ευελπιστούμε και στην ακαδημία μας στο Ρέθυμνο. Θέλουμε να εξαπλωθούμε και εκτός του νομού μας».

Για την τρίτη εμφάνιση του ΟΦΗ της επόμενης σεζόν: «Σκεφτόμασταν να προχωρήσουμε σε μία δράση που να αφορά το περιβάλλον εξ αρχής, οπότε με γνώμονα αυτό, σκεφτήκαμε τι μπορούμε να κάνουμε στο κομμάτι της ανακύκλωσης, ώστε να μην είναι βαρετό. Αποφασίσαμε να κάνουμε ουσιαστικά… εκλογές για την τρίτη εμφάνιση, όπου ο καθένας έφερνε το καπάκι του και αντί να το βλέπει σαν σκουπίδι, να το βλέπει σαν ψήφο, σαν κάτι σημαντικό. Υποσυνείδητα θα μπει και στην διαδικασία να ανακυκλώνει ο κόσμος. Είναι σημαντικό να έχει άποψη ο κόσμος, σε σημαντικά ζητήματα της ομάδας είπαμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη δράση. Ήρθε πολύς κόσμος στο γραφείο με σακούλες με καπάκια, λέγοντάς μας ότι του δώσαμε αφορμή να τα φέρει. Επίσης θα προχωρήσουμε στην αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου για έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη».

Για τις επόμενες δράσεις του ΟΦΗ: «Νιώθουμε τη δίψα του κόσμου και κάθε μέρα προσπαθούμε να σκεφτούμε νέες δράσεις ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το brand».

Πληροφορίες για την 3η εμφάνιση της επόμενης σεζόν: «Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι αφού είδαμε ότι ψηφίστηκε η γαλάζια φανέλα και είδαμε τα σχέδια, θα είναι πολύ εντυπωσιακή, θα θυμίζει φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, που ελπίζουμε να μην… πάρει το πρωτάθλημα από την Άρσεναλ. Θα είναι πολύ όμορφη».

Για τα Sports Marketing Awards, όπου ο ΟΦΗ «σάρωσε»: «Όλοι από την πλευρά μας στην ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον ΟΦΗ. Ακολουθούμε μία σταθερή πορεία με επιτυχίες στα Sports Marketing Awards κι αυτό μας χαροποιεί. Αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε, γιατί νιώθουμε την υποχρέωση να επιστρέψουμε πράγματα στο νησί. Ο κόσμος της Κρήτης έχει αγκαλιάσει την ομάδα και όταν κάνουμε κάτι και βλέπουμε χαμόγελα ανθρώπων ή ότι τους βοηθάμε, αυτό είναι μεγαλύτερο από τα βραβεία. Πολλές φορές έχουμε ακούσει την φράση “Σε αυτά καλά είμαστε, κανένα γκολ θα βάλουμε;” Το καταλαβαίνω, όλοι στον ΟΦΗ στενοχωριόμαστε όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά αγωνιστικά, αλλά μία μεγάλη ομάδα όπως τον ΟΦΗ, πρέπει να κάνει περήφανους τους φίλους της και εντός και εκτός γηπέδου».

Για το μέλλον: «Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα, αλλά έρχονται πολύ όμορφα πράγματα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook