Καλή η Εθνική Ελλάδας – Της έλειψε μόνο το γκολ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στον πρώτο της αγώνα στην Opap Arena αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) στο φιλικό της παιχνίδι με τη Λιθουανία, σε ένα ματς όπου έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παρέταξε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τρεις αλλαγές στο βασικό του σχήμα σε σχέση με τον αγώνα της κόντρα στο Γιβραλτάρ, όπου η «γαλανόλευκη» επικράτησε άνετα με 3-0 στο Φάρο της Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός ξεκίνησε βασικούς τους Κώστα Φορτούνη, Βαγγέλη Παυλίδη και Λάζαρο Ρότα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη νέα του έδρα, παρουσία περίπου 15.000 φιλάθλων της «γαλανόλευκης».

Στο 24ο λεπτό ο Γιαννούλης αντικατέστησε τον Τσιμίκα, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, με το 0-0 να διατηρείται στο πρώτο μισό του ματς.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας (24′ λ.τ. Γιαννούλης), Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Φορτούνης, Παυλίδης

Λιθουανία: Ζούμπας, Λάσικας, Καζουκολόβας, Γκιρντβάινις, Μπενέτα, Σλίβκα, Ρομανόβσκι, Γκινέτις, Νοβίκοβας, Σέριχ, Παουλάουσκας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook