Λουκ Καστάνιος: Ο Ολλανδός Ανρί που απέτυχε στην Ίντερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα interlive.it θυμάται το πέρασμα του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ από τους Μιλανέζους, τις προσδοκίες που είχαν με την μεταγραφή του και πως εκείνες διαψεύστηκαν.

Είναι γεγονός ότι το όνομα του Λουκ Καστάνιος μεγάλωσε αρκετά από νεαρή ηλικία. Ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με πολύ ψηλές προσδοκίες αναγκάζοντας την Ίντερ να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ το 2011 προκειμένου ν’ αποκτήσει τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή.

Η ιστοσελίδα interlive.it που ασχολείται με την θεματολογία της Ίντερ παρουσιάζει την καριέρα του Λουκ Καστάνιος από νεαρή ηλικία όταν και στα 13 του χρόνια πήρε μεταγραφή και στα 16 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, για πρώτη φορά. Τα επίτευγμα του είχαν ως αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί από τους συμπατριώτες του ο “Ολλανδός Ανρί” ενώ την σεζόν 2010 – 2011 πέτυχε 15 γκολ σε 34 παιχνίδια με την Φέγενορντ με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή για την Ίντερ.

Κατά την διάρκεια του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας interlive.it, γίνεται αναφορά στην μεταγραφή του στην Ίντερ ως ένα μεγάλο ταλέντο όπου και είχε γίνει σύγκριση με τον μεγάλο Άγγλο επιθετικό δίχως ωστόσο να παρουσιάσει μέσα στο γήπεδο τις συστατικές επιστολές που τον συνόδευαν.

Στην Ίντερ δεν έδειξε αυτά για τα οποία προοριζόταν, με αποτέλεσμα να φύγει από την Ιταλία για την Τβέντε με τους συμπατριώτες του να δίνουν 6 εκ. ευρώ για να τον αγοράσουν.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook