Ξεκίνημα για την Ελλάδα με ωραία μπάλα και άνετο σκορ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με γκολ των Μασούρα, Σιώπη και Μπακασέτα και τρία δοκάρια η Εθνική πέτυχε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του EURO 2024

Οπως αναμενόταν ο εμπόδιο του Γιβραλτάρ ήταν χαμηλό για την Εθνική Ελλάδος στην πορεία προς το EURO 2024. η γαλανόλευκη στην πρεμιέρα των προκριματικών νίκησε άνετα με 3-0 το αδύναμο Γιβραλτάρ στο Φάρο της Πορτογαλίας και πήρε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας στον πολύ απαιτητικό Β΄ όμιλο, όπου θα πρέπει να ζήσει με τις παγκόσμιες υπερδυνάμεις Γαλλία, Ολλανδία και την πάντοτε δύσκολη Ιρλανδία.

Μασούρας στο 11′, Σιώπης στο 45′ και Μπακασέτας στο 58′ ήταν οι σκόρερ της Εθνικής που είχε και τρία δοκάρια με Πέλκα, Παυλίδη και Μάνταλο.

Γιβραλτάρ (Χούλιο Ρίμπας): Κόλεϊνγκ, Ολιβέρο, Ρ. Τσιπολίνα, Σέργκεντ, Βαλαρίνο (62′ Κουμπς), Τορίγια (62′ Μούελι), Μπρίτο (85′ Τζόλι), Μπερνάντο Λόπες, Ρόναν (Τζ. Τσιπολίνα), Γουόκερ, Τσακιάρο (85′ Στίτσε).

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας (86′ Γιαννούλης), Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας (71′ Φορτούνης), Πέλκας (63′ Κωνσταντέλιας), Γιακουμάκης (62′ Παυλίδης), Μασούρας (85′ Χατζηγιοβάνης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook