Έρικ Λάρσον: Με 60 παιχνίδια σε 18 μήνες και non stop δράση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πτώση του Σουηδού μπακ μέσα στον τελευταίο μήνα έχει εξήγηση και αυτή έχει να κάνει με την καταπόνηση του Έρικ Λάρσον που παίζει ασταμάτητα από το Νοέμβριο του 2021.

Είναι γεγονός πως τον τελευταίο μήνα η απόδοση του Έρικ Λάρσον έχει πέσει αρκετά, ο 32χρονος δεξιός μπακ που ήταν καταλύτης στην βαθμολογική αντεπίθεση του ΟΦΗ από τον Δεκέμβριο και για το επόμενο δίμηνο, δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις στα τελευταία παιχνίδια.

Και αν λάβουμς υπ’ όψιν μας τα στοιχεία που υπάρχουν, αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο. Ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ που αξίζει ν’ αναφέρουμε πως είναι ο πρώτος παίκτης της ομάδας σε χρόνο συμμετοχής μετρώντας 2.363 παίζει ασταμάτητα όχι μόνο την φετινή σεζόν στην Ελλάδα αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι και τώρα έχει αγωνιστεί σε 60 παιχνίδια!

Με την φανέλα της Μάλμε όταν και ξεκίνησε η σεζόν στις 13 Οκτωβρίου 2021, μέχρι και τον Αύγουστο που άφησε την πατρίδα του για την Κρήτη και τον ΟΦΗ, αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Σουηδίας αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα επειδή στην Σουηδία υπάρχει κανονική δράση μέσα στο καλοκαίρι, ο Έρικ Λάρσον ήρθε στον ΟΦΗ δίχως να σταματήσει καθόλου με αποτέλεσμα, λίγες ημέρες μόλις μετά την τελευταία του συμμετοχή με την φανέλα της Μάλμε να κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα και την πρώτη αγωνιστική απέναντι στον Ατρόμητο.

Με το ξεκίνημα της χρονιάς πήρε σπίτι του την φανέλα βασικού δείχνοντας την υψηλή αξία του ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο ίδιος δείχνει να έχει αφήσει εκτός γηπέδου την καλή εικόνα του. Βλέπετε, ο Σουηδός έχει αγωνιστεί συνολικά μέσα σε 18 μήνες (και δίχως διακοπή), ούτε λίγο – ούτε πολύ σε 60 συνολικά παιχνίδια – 29 με την Μάλμε και 31 με τον ΟΦΗ. Ενδεχομένως θα μπορούσε να πάρει και ανάσες ο Σουηδός ενόψει της συνέχειας των play out ενώ απομένουν βέβαια, μόλις, έξι παιχνίδια για να κλείσει η σεζόν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook