Video | Το όνειρο του Φαλατάχ: Να μείνει μόνιμα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Το όνειρο του Ραγιάν Φαλατάχ είναι να μείνει μόνιμα στον ΟΦΗ, με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή που τα πηγαίνει εξαιρετικά με την Κ19 του συλλόγου σκοράροντας αρκετά συχνά, να βλέπει το μέλλον του στην ομάδα.

Ο 19χρονος Σαουδάραβας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Ραγιάν Φαλατάχ παραχώρησε συνέντευξη στο ανώτατο συμβούλιο εκπαίδευσης ποδοσφαιριστών για την εμπειρία του στην ομάδα, μετά από τον Σαμέρ Αλμοχαϊμέντ, ο οποίος επίσης πριν από λίγες ημέρες έδωσε συνέντευξη μέσα από το «Γεντί Κουλέ».

Ο Φαλατάχ που σκοράρει αρκετά συχνά με την Κ19 της ομάδας, έχοντας συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη, τόνισε μεταξύ άλλων ότι του αρέσει πολύ το Ηράκλειο και πως «αν όλα πάνε καλά» θα μείνει σίγουρα.

«Ήμουν ένα νέο παιδί, με ένα απλό όνειρο αλλά όλα άλλαξαν πολύ γρήγορα. Εγώ είμαι τρία χρόνια στην Ευρώπη και το πρόγραμμα αυτό με υποστηρίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Αυτό το πρόγραμμα κάνει κάτι πάρα πολύ καλό στην Σαουδική Αραβία, υποστηρίζοντας τους νεαρούς παίκτες που βρίσκονται στην Ευρώπη» είπε αρχικά ο νεαρός παίκτης, που στη συνέχεια τόνισε:

«Μου αρέσει το μέρος εδώ, τα πάντα. Νομίζω ότι αν όλα πάνε καλά, θα μείνω σίγουρα. Κανείς δεν ξέρει, θα δούμε. Νομίζω ότι στην Ευρώπη εμπιστεύονται περισσότερο τα νεαρά ταλέντα, τους δίνουν περισσότερες ευκαιρίες να δείξου ποιοι είναι. Θα το καταφέρουμε, θα γράψουμε ιστορία».

Στο βίντεο μίλησε και ο Πέδρο Καραβέλα, που αναφέρθηκε τόσο στον Φαλατάχ, όσο και στον Αλμοχαϊμέντ από την Σαουδική Αραβία:

«Εδώ πραγματικά πρέπει να σκέφτονται γρήγορα, είναι μέρος της διαδικασίας. Αυτοί οι παίκτες χρειάζονται λίγο χρόνο για να καταλάβουν το πως λειτουργεί η ομάδα και ποιος ξέρει, ίσως μία μέρα μπορέσουν να αγωνιστούν σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Νομίζω ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο να αποδώσουν καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook