Ο ΟΦΗ πρέπει ν’ ανησυχήσει για το τελευταίο 20λεπτο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορούμε να ξεκινήσουμε από πολλά κακώς κείμενα του ΟΦΗ κόντρα στον Λεβαδειακό αλλά εκείνο που προκαλεί την ανησυχία είναι η εικόνα του μετά το 1-1.

Όταν ο Μάρκο Μπάκιτς έβαζε το γκολ για το 1-1, το ρολόι στον πίνακα του “Γεντί Κουλέ” έδειχνε το 70ο λεπτό. Yπήρχαν ακόμα 20 + 7 μαζί με τις καθυστερήσεις για να ψάξει το γκολ της νίκης. Ένα γκολ που δεν ήρθε ποτέ για να έρθει και η νίκη αλλά το σημαντικότερο όλων, προς προβληματισμό, είναι ότι ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να δημιουργήσει την παραμικρή ευκαιρία ή έστω να εκμεταλλευτεί την μαζική οπισθοχώρηση του Λεβαδειακού.

Αντιθέτως ήταν εκείνος που απειλήθηκε όταν ο Μπάκιτς σε μια αντεπίθεση του Λεβαδειακού λειτούργησε σαν στόπερ βάζοντας σωτήρια προβολή ή στην συνέχεια δύο επεμβάσεις του Μανδά απεσόβησαν το… μοιραίο.

Τα τελευταία 27 λεπτά που ήταν αρκετός χρόνος για να μπορέσει ο ΟΦΗ να ψάξει με ηρεμία και ψυχραιμία το δεύτερο γκολ ήταν ένα πολύ κακό σημάδι που πρέπει ο Νταμπράουσκας να βρει άμεσα λύσεις ενόψει της συνέχειας των play out. Ο ΟΦΗ επιχείρησε να το κάνει με παντελώς ανορθόδοξο τρόπο με τον Μανδά να παίζει σαν τρίτος στόπερ που επιχείρησε να βρει τους συμπαίκτες του με γεμίσματα και μακρινές μεταβιβάσεις από την δική του περιοχή προς εκείνη του Λεβαδειακού.

Η αναγκαστική αλλαγή του Μπάκιτς ο οποίος ζήτησε να βγει αφαίρεσε από τον ΟΦΗ και τον Μαυροβούνιο το καλό momentum στο οποίο βρισκόταν λόγω του γκολ που πέτυχε και ο Νέιρα απέμεινε ο μοναδικός δημιουργός δίχως ωστόσο ο Αργεντινός να μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook