Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Λεβαδειακός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ αυτή τη φορά κατέβηκε από το πούλμαν, αλλά ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με τον Γιώργο Νίκα στο Ηράκλειο, και παρότι ισοφαρίστηκε από τη βολίδα του Μπάκιτς, δεν έμεινε με άδεια χέρια στην πρεμιέρα των πλέι άουτ (1-1)”.

To10.gr: “Με έναν βαθμό στις αποσκευές του θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο ο Λεβαδειακός, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προηγήθηκε του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» χάρη σε γκολ του Νίκα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπάκιτς και απέφυγαν δεύτερη σερί ήττα από την ίδια ομάδα μέσα σε λίγες μέρες”.

Sport24.gr: “Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική των playouts, με τους Βοιωτούς να παίρνουν πολύτιμο πόντο στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία. Ο Νίκας άνοιξε το σκορ (48′), ισοφάρισε ο Μπάκιτς (73′)”.

Gazzeta.gr: “O Λεβαδειακός αν και προηγήθηκε με την κεφαλιά του Νίκα, δεν κράτησε το πολυπόθητο τρίποντο καθώς ο ΟΦΗ ισοφάρισε με την γκολάρα του Μπάκιτς. Όμως με το τελικό 1-1 οι Βοιωτοί έφυγαν από το Ηράκλειο με βαθμό ελπίδας στην μάχη της παραμονής”.

Sport-fm.gr: “Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, όπου η «μπίλια» θα μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε, ΟΦΗ και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1, με τους Βοιωτούς να «ξεκολλούν» – έστω και προσωρινά – από την τελευταία θέση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook