Πρεμιέρα στα Play Outs με τον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γεντί Κουλέ» (17:30, Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Outs της Super League 1.

Να πάρει μία άτυπη… ρεβάνς για την ήττα του την περασμένη εβδομάδα θέλει ο ΟΦΗ, που υποδέχεται τον Λεβαδειακό σήμερα στις 17:30 για την 1η αγωνιστική των Play Outs της Super League 1. Ο ΟΦΗ θέλει να πάρει βαθμούς στην διαδικασία των Play Outs προκειμένου να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και «καίγεται» για βαθμούς.

Στην αποστολή του ΟΦΗ επιστρέφει ο Χουάν Νέιρα, με τον Αργεντινό να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός έμεινε ο Τοράλ, ο Φελίπε, αλλά και οι Γρίβας, Σηφάκης, Τζου, Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Στην 20μελή αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιοχού, Διαμαντής, Περέα, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Μπιφουμά, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Ντίκο, Γκρόνινγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook