«Bρισκόμαστε μισό βήμα από την άνοδο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση του ΟΦΗ καλεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα με κόσμιο τρόπο κάνοντας λόγο για ιστορική πρόκληση που αποκτήθηκε με κόπους και θυσίες ενώ τονίζει ότι «βρισκόμαστε μισό βήμα από την άνοδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για μια ακόμα φορά διατράνωσε την πεποίθησή της ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και την πίστη της ότι ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ θα δώσει βροντερό και δυναμικό παρόν, πάντα σε κόσμια πλαίσια, στηρίζοντας έμπρακτα την ομάδα.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδό μας, καθώς η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ σεβάστηκε την απόλυτη επιθυμία του κοινού της ομάδας αλλά και τη δέσμευση των φιλάθλων για την αποτροπή του παραμικρού επεισοδίου.
Παρακαλούμε όλους τους φίλαθλους της ομάδας να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση ώστε να μη συμβεί το παραμικρό, είτε μέσα είτε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Βρισκόμαστε μισό βήμα πριν την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου και η ιστορική πρόκληση την οποία όλοι μαζί, με κόπους και θυσίες, αντιμετωπίσαμε με επιτυχία ως τώρα είναι πάνω και πέρα από οποιονδήποτε συγκυριακό αντίπαλο.
Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό της Κρήτης να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο και να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας. Για την επιτυχή έκβαση του αγώνα που δίνει η ΠΑΕ ΟΦΗ για την υπόθεση της ανόδου, είναι πολύ σημαντικό να ενισχύσουμε όλοι την ομάδα με αγορά κουπονιών ενίσχυσης.
Η θύρα 6 θα παραμείνει κλειστή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook