Δύσκολες μέρες για τον Γαγιέγος: Μόνιμα εκτός αποστολής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απόφαση του Χιλιανού ν’ αφήσει τον ΟΦΗ και να επιστρέψει στην πατρίδα του, δεν του βγήκε σε καλό καθώς βρίσκεται μόνιμα εκτός πλάνων του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Λουίς Φελίπε Γαγιέγος άφηνε πίσω του, τον ΟΦΗ και την Ελλάδα προκειμένου να επιστρέψει στην Χιλή για λογαριασμό της Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε. Ο έμπειρος μέσος παρότι τον είχε αγκαλιάσει ο ΟΦΗ και ο κόσμος πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά, επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους ζήτησε να γυρίσει στην πατρίδα του. Ωστόσο έναν χρόνο μετά αποδεικύνεται πόσο λάθος ήταν η απόφαση που πήρε καθώς έπειτα από έναν δύσκολο, πρώτο, χρόνο που αντιμετώπισε και προβλήματα τραυματισμών ενώ δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, φαίνεται πως ούτε ο δεύτερος είναι καλύτερος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα minutod.com, ο Φελίπε Γαγιέγος παραμένει μόνιμα εκτός αποστολής και δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι παρότι ο Αργεντινός τεχνικός τον ξεκίνησε βασικό στις πρώτες αγωνιστικές με εκείνον στον πάγκο της Ουνιβερσιτάδ δίχως η απόδοση του να είναι ικανή να τον κάνει να ξεχωρίσει με αποτέλεσμα να παραμένει μόνιμα εκτός αποστολής και το μέλλον του να κρίνεται αβέβαιο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook