Συγκινεί ο Παπαστεριανός για την θητεία του στον ΟΦΗ: “Αναγκαζόμουν να παίρνω χάπια για να παίζω – Πέρασα εκπληκτικά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Παπαστεριανός εξιστορεί στο athletestories.gr όλα όσα έζησε στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ και αποκαλύπτει τι ειπώθηκε στην τελευταία του συνάντηση με τον Γιάννη Σαμαρά.

Ο πολύπειρος κεντρικός μέσος περιέγραψε στο athletestories.gr ολόκληρη την ποδοσφαιρική καριέρα του και παράλληλα αναφέρθηκε στο πως βρέθηκε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2017 αλλά και το τι ακολούθησε στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε με τ’ “ασπρόμαυρα”.

Αναλυτικά:

Δεν με ικανοποιούσαν οι προτάσεις από Super League και τότε προκύπτει το ενδιαφέρον του ΟΦΗ που ήταν Β’ Εθνική, αν και ενδοιασμούς για το πόδι μου είχε και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Πήγα με την προϋπόθεση ότι οι εντάσεις θα είναι μικρότερες, το πόδι μου θα πάρει κάποιες προσαρμογές κι έτσι θα βοηθήσω να βγούμε κατηγορία. Αναγκαζόμουν μάλιστα να παίρνω χάπια για να κάνω προπόνηση και να παίζω.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα και το γεγονός ότι είχαμε μείνει λίγοι παίκτες, πήραμε την άνοδο και εγώ προσωπικά πέρασα εκπληκτικά στην Κρήτη.

Ανανεώνω για έναν ακόμα χρόνο, με τον ΟΦΗ πλέον στη Super League, ο Παπαδόπουλος με κάνει αρχηγό στην ομάδα και ξεκινάμε με ενθουσιασμό.

Η ομάδα δεν πάει τόσο καλά, ο προπονητής φεύγει, εγώ παθαίνω μια θλάση στη γάμπα και συμβαίνει το εξής εκπληκτικό.

Από την επιθυμία μου να επιστρέψω νωρίτερα, παθαίνω συνολικά πέντε υποτροπές και στην ουσία δεν μπόρεσα να βοηθήσω ως το τέλος της χρονιάς.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τον ΟΦΗ, τόσο ο κύριος Μπούσης όσο και ο Πουρσανίδης με τον Σαμαρά με στήριξαν.

Θυμάμαι ότι, όταν το καλοκαίρι ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου και με φώναξε ο Γιάννης Σαμαράς να μιλήσουμε, με ρώτησε «Είσαι 250 μέρες τραυματίας, πώς βλέπεις το μέλλον σου στον ΟΦΗ;» και εγώ με ειλικρίνεια του απάντησα «Αν ήμουν Πρόεδρος, θα με έδιωχνα».

Έτσι έφυγα από τον ΟΦΗ, καθόλου πεπεισμένος ότι μπορώ πλέον να παίξω σε υψηλό επίπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook