H A Bola δίνει συνέχεια στην αποκάλυψη του Gentikoule για Σπόρτινγκ – Μανδά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα εκ των κορυφαίων Μέσων της Πορτογαλίας ασχολείται με την υπόθεση του 22χρονου τερματοφύλακα του ΟΦΗ και την παρουσία της Σπόρτινγκ στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

Το Gentikoule στις 6 Μαρτίου είχε αποκαλύψει την παρουσία, συνοδεία του εκπροσώπου του Χρήστου Μανδά, σκάουτερ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Χόφενχαϊμ που ήρθαν στο Ηράκλειο παρακολουθώντας από κοντά τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Δύο εβδομάδες αργότερα, μια εκ των κορυφαίων σε επισκεψιμότητα αθλητικών Μέσων της Πορτογαλίας η A Bola αναφέρεται στην αποκάλυψη του Gentikoule λέγοντας πως Ελληνικά Μέσα αποκαλύπτουν την παρουσία της Σπόρτινγκ. “Μπορεί ο Χρήστος Μανδάς να γίνει ο δεύτερος Έλληνας της Σπόρτινγκ μετά τον Σωτήρη (σημ. Αλεξανδρόπουλο);” διερωτάται η A Bola σε ρεπορτάζ της την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Ήδη μάλιστα αρκετές ιστοσελίδες της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου που ασχολούνται, αποκλειστικά, με το ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναφέρονται στο ρεπορτάζ της A Bola η οποία καταγράφει τις φετινές επιδόσεις του Χρήστου Μανδά κάτω από την εστία του ΟΦΗ αλλά και το ότι στην πρώτη γεμάτη χρονιά του στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει προσεγγίσει τα βλέμματα και άλλων ομάδων της Ευρώπης…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook