Θλάση ο Τοράλ – Νοκ άουτ για τα play out και ανοικτή η επιστροφή Νέιρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναμενόταν ο Ισπανός μέσος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και κατά συνέπεια δύσκολα θα προλάβει τα παιχνίδια των play out.

Πάνω που ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τον Χουάν Νέιρα να βγάζει όλη την εβδομάδα δίχως ενοχλήσεις, επιβεβαιώθηκαν τα κακά μαντάτα για τον Τζον Τοράλ με τον Ισπανό μέσο ν’ αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Τελικά μετά τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, αποδείχθηκε ότι ο Τοράλ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.

Αντιθέτως ο Χουάν Νέιρα συμμετείχε για τρίτη μέρα σε όλη την προπόνηση και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό το Σάββατο.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ

Εκτός ο Toral ενόψει Λεβαδειακού

Χωρίς τον Jon Toral συνεχίστηκε σήμερα (15/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (18/3, 17:30).

Ο Ισπανός μέσος έκανε θεραπεία, καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Nouha Dicko, Gudmundur Thorarinsson, Marko Bakic και Luis Perea, με τους Luiz Phellype, Φροίξο Γρίβα και Βασίλη Σηφάκη να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Κώστας Γιαννούλης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (16/3), στις 10:30.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook