8 ώρες στο ποδήλατο ο Μανώλης Δαργάκης: Ξεκίνησε από την Αθήνα στις 7.30 και έφτασε στις 17.30!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Δαργάκης μίλησε στα κανάλια Novasports για τα 130 χιλιόμετρα που έκανε ταξιδεύοντας με το ποδήλατο και έκανε μια ευχή που αφορά τους φιλάθλους όλων των ομάδων αλλά και τις ίδιες.

Η είδηση με τον Μανώλη Δαργάκη να κάνει 130 χιλιόμετρα με ποδήλατο προκειμένου να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα ήταν εκείνη που έκανε τον γύρο της Ελλάδας. Ο ίδιος μίλησε στα κανάλια Novasports όπου αναφέρθηκε πως το έχει επαναλάβει ακόμα μια φορά πηγαίνοντας στον Βόλο.

“Κάνω ποδήλατο τα τελευταία δύο χρόνια, το είχα ξανακάνει και σε μεγαλύτερη απόσταση καθώς είχα πάει στον Βόλο, το αποφασίσαμε και ήρθαμε μαζί με έναν φίλο μου. Μπορείς να πας παντού όταν συνδυάζεις δύο πράγματα που αγαπώ, τον ΟΦΗ και το ποδήλατο. Δεν θα πω ότι ήταν και δύσκολο, δεν είμαι και κανένας δεινός ποδηλάτης, ένα 8ωρο κάναμε, δεν με δυσκόλεψε και ιδιαίτερα η απόσταση. Γιατί όχι, το θέμα είναι ο χρόνος και να προλαβαίνεις. Ξεκινήσαμε στις 7.30 το πρωί και φτάσαμε 1,5 ώρα πριν την σέντρα. Εύχομαι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων να μπορούν να πηγαίνουν οπουδήποτε για να βλέπουν την ομάδα τους, να μετακινείται κόσμος με το ποδήλατο και να προσέχουν τους ποδηλάτες” ήταν τα λόγια του στη Nova.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook