Ο ΟΦΗ πήρε το “χρυσό βατόμουρο» στην Λιβαδειά

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι νικητές της 95ης απονομής των βραβείων Οσκαρ, ο ΟΦΗ πήρε το…”χρυσό βατόμουρο” με την απογοητευτική εμφάνισή και ήττα του στην Λιβαδειά (2-0) στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ. 

Ο ΟΦΗ θύμισε… εποχές πρώτου γύρου και έχασε με “κάτω τα χέρια” από τον Λεβαδειακό με 2-0 για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και τώρα έχει μπροστά του τα επτά ματς των Πλέϊ άουτ.

Με την εμφάνισή του στην Λιβαδειά παίρνει χαλαρά το “Χρυσό Βατόμουρο” , που απονέμεται κάθε χρόνο στην χειρότερη ταινία της χρονιάς ως σατιρικό βραβείο, αν θέλουμε να μπούμε και στο κλίμα της ημέρας, καθώς έγινε η απονομή των βραβείων Οσκαρ στις Η.Π.Α.

Αντί περαιτέρω σχολίων για την αναμέτρηση παραθέτουμε τα λόγια του Νταμπράουσκας: 

“Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου γιατί κατά την διάρκεια της εβδομάδας αλλά και του αγώνα δεν ήμουν στο μυαλό των παικτών μου.

Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, όσο η εμφάνιση που μας πειράζει. Τις προηγούμενες εβδομάδες κάναμε καλές εμφανίσεις όμως σήμερα ήταν απογοητευτικό και δεν θέλω να παίξουμε ξανά έτσι” , αλλά και του Τοράρινσον:

“Έχω σοκαριστεί με την εμφάνιση που κάναμε”.

Και μέσα σε όλα, προέκυψε και ο τραυματισμός του Τζον Τοράλ.

Ο Ισπανός μέσος αποχώρησε από το γήπεδο της Λιβαδειάς με μυϊκό τραυματισμό καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για απουσία του από τα πρώτα παιχνίδια των play out.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook