Νταμπράουσκας: “Να μην ξαναπαίξουμε έτσι, είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Φανερά απογοητευμένος ο Βάλντας Νταμπράουσκας από την εικόνα του ΟΦΗ, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και πάνω από όλα εκείνος ήταν που ανέλαβε την ευθύνη.

“Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τον Λεβαδειακό για την πολύ καλή εμφάνιση και την ίδια στιγμή ν’ απολογηθώ στον κόσμο μας. Νομίζω ότι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήμασταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα. Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου γιατί κατά την διάρκεια της εβδομάδας αλλά και του αγώνα δεν ήμουν στο μυαλό των παικτών μου. Πρέπει να πάμε σπίτια μας, ν’ αναλύσουμε το παιχνίδι για ακόμα μια φορά και να πάρουμε όλες τις απαντήσεις για το πως παίξαμε σήμερα. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, όσο η εμφάνιση που μας πειράζει. Τις προηγούμενες εβδομάδες κάναμε καλές εμφανίσεις όμως σήμερα ήταν απογοητευτικό και δεν θέλω να παίξουμε ξανά έτσι” ήταν το πρώτο σχόλιο του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Για το αν θα θα κινδυνεύσει ο ΟΦΗ: “Δεν θέλω σκέφτομαι τα επτά παιχνίδια αλλά το επόμενο και θέλω να κοιτάζω ψηλά και όχι χαμηλά και να έχουμε την ευκαιρία να τερματίσουμε στην πρώτη θέση των play out. Πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα και την αξία για να το πετύχουμε αυτό αλλά πρέπει ν’ αναλύσουμε το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και ξαναλέω. Μπορεί να συμβεί να χάσουμε αλλά όχι να επαναλάβουμε αυτήν την απόδοση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook