Φάντασμα ο ΟΦΗ στην Λιβαδειά και ήττα με κάτω τα χέρια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο, δέχτηκε δύο αστεία γκολ και εμφανίστηκε στην Λιβαδειά μόνο για να παίξει γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Ο χειρότερος ΟΦΗ του 2023 εμφανίστηκε στην Βοιωτία γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη με 2-0 και μπαίνει στα play out με μια ήττα που δεν είναι τόσο το μεγάλο πρόβλημα του, όσο η εμφάνιση του που ήταν κάκιστη. Η αρχική έμπνευση του Βάλντας Νταμπράουσκας με τον Μπιφουμά σε ρόλο αριστερού μπακ χαφ δεν βγήκε ποτέ, ο ΟΦΗ είχε σοβαρά προβλήματα τόσο στο κέντρο της άμυνας του, όσο και στην δημιουργία του παιχνιδιού, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο ήταν ένα γκρουπ παικτών που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος με αποτέλεσμα να έρθουν δύο αστεία γκολ, το ένα από τον Διαμαντή και το άλλο από το Νίκα σε μια φάση που η άμυνα του απουσίαζε παντελώς.

Η 11αδα του ΟΦΗ στην Λιβαδειά, σε ότι έχει να κάνει με την διάταξη του, ήταν η ίδια με τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο 3-5-2 του Νταμπράουσκας, ο Μανδάς ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Λάρσον, αριστερά ο Μπιφουμά σε έναν ρόλο φουλ μπακ, με τους Πασαλίδη, Διαμαντή και Τοράρινσον στο κέντρο της άμυνας. Ντιουσέ, Μπάκιτς και Τοράλ ήταν στην μεσαία γραμμή και οι Ντίκο, Μοσκέρα επιθετικό δίδυμο.

Ο ΟΦΗ μετά το 15ο λεπτό εξαφανίστηκε από το γήπεδο και δεν μπόρεσε ποτέ να δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός μέσα σε ένα 10λεπτο πέτυχε δύο γκολ βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη απέναντι σε έναν ΟΦΗ που δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα απολύτως για να δικαιολογήσει την παρουσία του στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αναμενόμενα ο Λεβαδειακός έδωσε χώρο στον ΟΦΗ που είχε συνεχώς την κατοχή της μπάλας αλλά κατάφερε να τελείωσει το παιχνίδι με μόλις μια τελική και αυτή από σουτ του Μπάκιτς εκτός περιοχής. Το τελικό 2-0 μάλλον τιμάει τον ΟΦΗ που είδε τον Λεβαδειακό να έχει μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχει και άλλα γκολ.

Μπείτε στο LIVE BLOG του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook