Συγκλονιστικός Μιλιάζες στον Athletic: “Θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου στο Γεντί Κουλέ με την φανέλα του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κάρλος Μιλιάζες μίλησε στον Athletic Radio 104,2 εκφράζοντας την επιθυμία του να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Ηράκλειο με τα “ασπρόμαυρα”.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για 2,5 χρόνια ωστόσο δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα και όλα όσα πέρασε στο Ηράκλειο. Ο Κάρλος Μιλιάζες μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή εκφράζοντας την επιθυμία του να κρεμάσει τα παπούτσια του στο “Γεντί Κουλέ” φορώντας την φανέλα του αγαπημένου του ΟΦΗ. “Τώρα παίζω ερασιτεχνικά σε μια ομάδα της Ελβετίας για να είμαι μαζί με φίλους και να προπονούμαι και παράλληλα βγάζω το δίπλωμα του προπονητή. Θέλω να σταματήσω από την ενεργό δράση και να παίξω για τελευταία φορά στο “Γεντί Κουλέ” φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ. Αυτό είναι το όνειρο μου και μακάρι να γίνει πραγματικότητα” είπε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Μιλιάζες στον Athletic Radio 104,2

Για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ: “Δεν το έχω κρύψει ποτέ μου πως η ομάδα μου είναι ο ΟΦΗ. Ακόμα και όταν έφυγα για να πάω στον Λεβαδειακό, το έλεγα παντού ότι είμαι ΟΦΗ. Αγαπώ την ομάδα, είμαι φίλαθλος της και δεν θα ξεχάσω και το παιχνίδι με τον Φωστήρα που είχα έρθει για να βοηθήσω ψυχολογικά την ομάδα και να πάρει την άνοδο”.

Για το δέσιμο του με τον κόσμο του ΟΦΗ: “Ότι με αγαπάει ο κόσμος δείχνει πως έκανα καλά την δουλειά μου. Και εγώ τον αγαπώ, παρακολουθώ την ομάδα μέσα από τα social media, κάποιες φορές κάνουν φίλοι live μέσα από το γήπεδο και τα παρακολουθώ παίρνοντας την ατμόσφαιρα του γηπέδου”.

Για το αν παρακολουθεί τον ΟΦΗ: “Συνέχεια βλέπω τι κάνει στο πρωτάθλημα. Ξέρω πως η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά αλλά τώρα πάει πολύ καλά. Έχει έναν πρόεδρο που έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα όπως επίσης και ότι υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής. Στον δεύτερο γύρο βλέπω ότι η ομάδα πάει καλύτερα και πιστεύω ότι έχουν μπει οι βάσεις για να διεκδικήσει την επόμενη χρονιά μια θέση στην Ευρώπη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook