Σταύρος Αρναουτάκης στον Politica 89,8: “Υπάρχουν σκέψεις και για άλλη περιοχή για γήπεδο 12.000”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σταύρος Αρναουτάκης φιλοξενήθηκε στον Politica 89,8 και την εκπομπή του Χρήστου Κώνστα όπου για ακόμα μια φορά τόνισε πως “η Κρήτη πρέπει ν’ αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο και να έχουμε και εμείς αυτό που έχει και η υπόλοιπη Ελλάδα”.

O Περιφερειάρχης Κρήτης βρέθηκε στο στούντιο του Politica 89,8 αναλύοντας τις σκέψεις του για το νέο σπίτι που χρειάζεται ν’ αποκτήσει ο ΟΦΗ για να προχωρήσει στην αλλαγή σελίδας σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις του. Ο κ. Αρναουτάκης μιλώντας στην εκπομπή του Χρήστου Κώνστα σημείωσε πως υπάρχουν σκέψεις και για άλλη έκταση, πέραν των Καμινίων όπου βρίσκεται το “Γεντί Κουλέ”, προκειμένου ο ΟΦΗ ν’ αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 12.000 θέσεων.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σταύρος Αρναουτάκης: “Το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, δεν μπορεί να γίνει οτιδήποτε αν δεν συζητηθεί με τον Δήμο Ηρακλείου και το αρμόδιο Υπουργείο, έχουμε και Υπουργό από το Ηράκλειο τον κύριο Αυγενάκη άρα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η βέλτιστη λύση. Θα είναι η λύση της ανακατασκευής, θα είναι η λύση για κάπου αλλού; Υπάρχουν κάποιες σκέψεις όμως ότι γίνει θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση και με τον Δήμο Ηρακλείου, πως θα βρεθούν τα χρήματα για να γίνει ένα γήπεδο 12.000 θέσεων. Το έχω συζητήσει και με αρμόδιους Υπουργούς, βλέπουμε πως γίνονται και γήπεδα άλλων ομάδων όπως του Παναθηναϊκού, έγινε της ΑΕΚ, θα γίνει και του ΠΑΟΚ. Και η Κρήτη πρέπει ν’ αποκτήσει ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο 12.000 ώστε να έχουμε και εμείς αυτό που έχει και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook