“Μάτια” στο Ηράκλειο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Χόφενχαϊμ για τον Μανδά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χρήστος Μανδάς με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί έχει ξεκινήσει να προσελκύει και τα βλέμματα ομάδων της Ευρώπης. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Gentikoule.

Το άστρο του τερματοφύλακα του ΟΦΗ είχε ξεκινήσει να λάμπει από την ώρα που έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα το περασμένο φθινόπωρο και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Γεντί Κουλέ”. Ο Μανδάς με το καλημέρα είχε δείξει τα προσόντα του αποκρούοντας το πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες ενώ από τότε έχει πάρει σπίτι του την φανέλα του βασικού τερματοφύλακα του ΟΦΗ εκτοπίζοντας τον Σόνι Στίβενς. Ο 21χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ έχει δείξει φέτος πως πρόκειται από τους καλύτερους γκολκίπερ του πρωταθλήματος και παράλληλα ένας από τους κορυφαίους και ανερχόμενους Έλληνες. Η παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα έχει προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων του εξωτερικού που τον παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα το βράδυ της Κυριακής και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” βρέθηκε – μαζί με τον εκπρόσωπο του Ντίνο Διαμαντόπουλο – άνθρωπος που ήρθε στο Ηράκλειο για να δει από κοντά τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Συνοδευόμενος από τον Διαμαντόπουλο που μαζί με τον Ζήση Βρύζα είναι ιδιοκτήτες της εταιρείας Drangold και απέσπασαν την υπογραφή του Χρήστου Μανδά όντας πλέον οι εκπρόσωποι του, άνθρωπος που ήρθε από το εξωτερικό είχε τα βλέμματα του πάνω στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Μάλιστα οι ίδιες, ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως το εν λόγω άτομο βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ” έχοντας στο μπλοκάκι του δύο ομάδες για τις οποίες υπάρχει ένα πρώιμο ενδιαφέρον για τον Χρήστο Μανδά: Ο λόγος για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας από την Πορτογαλία και την Χόφενχαϊμ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule ο ανθρώπος που ήρθε στο “Γεντί Κουλέ” για να τσεκάρει από κοντά και live τον Χρήστο Μανδά, καθόταν μαζί με το Ντίνο Διαμαντόπουλο γεμίζοντας το μπλοκάκι του με σημώσεις για τον 21χρονο τερματοφύλακα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook