Η πλήρης αντίθεση του φετινού ΟΦΗ: Με διπλό στην Λιβαδειά κάνει ρεκόρ – Ισοφάρισε την χειρότερη επίδοση στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι αριθμοί του φετινού ΟΦΗ εντός και εκτός έδρας αποδεικνύουν την πλήρη αντίθεση των όσων συμβαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την regular season της Superleague 1 με μόλις δύο νίκες στο Ηράκλειο. Εκείνες επί των Λεβαδειακού με 2-1 και του Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Ο ΟΦΗ κλείνει την χρονιά στο Ηράκλειο με δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες και ισοφάρισε την χειρότερη εντός έδρας χρονιά επίδοση του από την σεζόν του υποβιβασμού το 2009. Εκείνη την χρονιά ο ΟΦΗ είχε πετύχει μόλις δύο τρίποντα, τότε αγωνιζόταν στο Παγκρήτιο Στάδιο και κλείνει την κανονική διάρκεια με την χειρότερη επίδοση έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια.

Ουσιαστικά οι μόλις δύο νίκες σε 13 παιχνίδια ήταν και η επίδοση που τον έθεσε εκτός του στόχου της εξάδας με τον φετινό φτωχό απολογισμό.

Την ίδια ώρα λοιπόν που ο ΟΦΗ εντός έδρας δεν μπορεί να κερδίσει, με τρίποντο επί του Λεβαδειακού την ερχόμενη Κυριακή θα καταγράψει ρεκόρ 22 ολόκληρων χρόνων με πέντε τρίποντα μακριά από την Κρήτη. Συγκεκριμένα την περίοδο 2000 – 2001 ο ΟΦΗ είχε κλείσει την κανονική σεζόν με 5 νίκες εκτός Κρήτης, 1 ισοπαλία και 9 ήττες σε 15 βέβαια παιχνίδια εκτός έδρας. Έκτοτε δεν κατάφερε να πετύχει ποτέ περισσότερες από πέντε νίκες μακριά από το Ηράκλειο και την Κρήτη ενώ άγγιξε αυτόν τον αριθμό πέρυσι κλείνοντας την σεζόν με 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ισοπαλίες.

Ο ΟΦΗ άλλες δύο χρονιές έκλεισε την regular season με 4 εκτός έδρας νίκες και συγκεκριμένα την σεζόν 2006 – 2007 (4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 8 ήττες) αλλά και την 2011 – 2012 (4 νίκες, 5 ισοπαλίες, 6 ήττες).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook