Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Sdna.gr: “Βραδινή… έξοδο στο Ηράκλειο έκανε η ΑΕΚ που πέρασε με 3-0 επί του ΟΦΗ και πάτησε πάλι κορυφή με έναν πόντο διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Αμραμπατ (2), Γκατσίνοβιτς τα γκολ”.

To10.gr: “Βόλτα της ΑΕΚ στο Ηράκλειο. Ευκολη νίκη με 3-0 για τους «κιτρινόμαυρους». Επιθετικό φάουλ το δεύτερο γκολ του Αμραμπατ, έκλεισε τα μάτια ο Διαμαντόπουλος”.

Sport24.gr: “Η ΑΕΚ έκανε μία κυριαρχική εμφάνιση στο Ηράκλειο, επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και πέρασε στην κορυφή της Stoiximan Super League. Αυτογκόλ ο Πασαλίδης (43′) και γκολ οι Άμραμπατ (49′), Γκατσίνοβιτς (62′)”.

Gazzeta.gr: “Με show Αμραμπατ (2 γκολ), η κυριαρχική ΑΕΚ πέρασε… αέρας από το «Γεντί Κουλέ», επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ και πάτησε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αρχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο απαιτητική εβδομάδα (Ατρόμητος, Ολυμπιακός). Βρήκε πάλι δίχτυα ο Γκατσίνοβιτς!”

Sport-fm.gr: “Με Άμραμπατ και Μάνταλο σε μεγάλη βραδιά, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη και έπιασε εκ νέου κορυφή πριν τα ματς με Ατρόμητο και Ολυμπιακό – περιμένοντας το αυριανό Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook