Έτοιμος για την μεγάλη μάχη, με τον κόσμο στο πλευρό του!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ στο κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» (19:30, Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) θέλοντας να πάρει μία μεγάλη νίκη κόντρα σε μία από τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 1, σήμερα στις 19:30. Το «Γεντί Κουλέ» αναμένεται κατάμεστο, με τον ΟΦΗ να έχει το πλευρό του τον κόσμο του. Ο ΟΦΗ προέρχεται από το «διπλό» κόντρα στον Ιωνικό και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, κόντρα στην ΑΕΚ που δίνει την δική της μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι σε όλους τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Νέιρα και Φελίπε, τους τιμωρημένους Βούρο και Περέα, αλλά και τους Σωτηρίου, Αποστολάκη, Θεοδοσουλάκη και Γρίβα, που έμειναν εκτός αποστολής.

Στην 20μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Γιοχού, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Τζου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook