Κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα ο Όγιος με δικό του κρίσιμο πέναλτι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η καριέρα του πρώην παίκτη του ΟΦΗ πήρε ξανά τα πάνω της και με την φανέλα της Ιντεπεντέντε Ντελ Βάλε από το Εκουαδόρ έκανε την έκπληξη μεγατόνων κατακτώντας το Κόπα Σουνταμερικάνα εις βάρος της Φλαμένγκο.

Ο Μάικλ Όγιος αγωνίστηκε στον ΟΦΗ την σεζόν 2013 – 2014 και πρόλαβε μέσα σε μια σεζόν να δείξει ψήγματα του πλούσιου ταλέντου του παρότι η καριέρα που έκανε αργότερα δεν ήταν εκείνοι που περίμεναν όλοι στην Αργεντινή. Στις αρχές του 2023 ο Όγιος πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Εκουαδόρ και στον προχθεσινό τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα ήταν από τους πρωταγωνιστές εκτελώντας το κρίσιμο πέναλτι για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η άφιξή του στην ομάδα της Νεγκριαζούλ καρποφόρησε στις αρχές του 2023 και, έκτοτε, ο επιθετικός έχει δείξει καλό επίπεδο, σκοράροντας δύο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια και εκτέλεσε το δεύτερο πέναλτι στο αξέχαστο σερί κόντρα στη Φλαμένγκο. Στον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε από τον Ισημερινό, κατέκτησε το κύπελλο, επικρατώντας στα πέναλτι της Φλαμένγκο με 5-4.

Η Ιντεπεντιέντε, είχε νικήσει στον πρώτο τελικό, πριν από μία εβδομάδα με 1-0 και στον δεύτερο τελικό, η ομάδα της Βραζιλίας, επικράτησε με το ίδιο σκορ, χάρη στο γκολ του Ουρουγουανού, Τζιορτζιάν ντε Αρασκαέτα στο 96ο λεπτό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook