Σε βαρύ κλίμα συνέχισε την προετοιμασία του

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η χώρα μας βρίσκεται σε τριήμερο πένθος και είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία των Τεμπών και μέσα σε αυτό το κλίμα ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ (5/3, 19:30), αν και σήμερα (2/3) έχει δοθεί στους παίκτες ρεπό.

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για όλους, μετά τη πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, όμως η ζωή συνεχίζεται και έτσι οι παίκτες του ΟΦΗ προετοιμάζονται για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ (5/3, 19:30).

Χθες (1/3) το μενού περιελάμβανε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα. Σήμερα, Πέμπτη (2/3), όμως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (3/3), στις 10:30.

Οι  Τσιλιανίδης, Πασαλίδης, Τοράλ, Μπάκιτς και Περέα χθες (1/3) ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, με τους Νέϊρα και Φελίπε να συνεχίζουν θεραπεία.

Από τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Βούρος και Περέα, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Μεγιάδο και Λάρσον.

Εντωμεταξύ, από σήμερα (2/3) θα είναι ξανά διαθέσιμη η επιλογή αγοράς της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ”  μέσω του ερασιτέχνη ΟΦΗ και της Ticketmaster.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook