Νταμπράουσκας: “Να παίζουμε ποδόσφαιρο που να έχουμε τον έλεγχο, ξέρω τι δεν θα αλλάξω με την ΑΕΚ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ανέλυσε στην συνέντευξη τύπου τι δεν πήγε σωστά με τον Ιωνικό ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Ήταν ένα διαφορετικό ματς από αυτό με το Άρη. Δουλέψαμε και αναλύσαμε τα λάθη μας στο ματς με Άρη. Σήμερα τα πράγματα πήγαν καλύτερα. Υπάρχουν λόγοι γιατί δεν είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στόχος μας ήταν να προστατεύσουμε το τέρμα μας και να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είμαι χαρούμενος από τους παίκτες μου. Ήμασταν αποφασιστικοί στα τελειώματά μας και πετύχαμε και δεύτερο γκολ.

Ο Ιωνικός μας πίεσε, δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Με μία στατική φάση κερδίσαμε ένα πέναλτι και το κάναμε γκολ. Είμαστε χαρούμενοι από την νίκη, αν και δεν ήμασταν όσο καλοί θέλαμε. Το Ηράκλειο είναι μία μοναδική και ξεχωριστή πόλη. Το χορτάρι στο γήπεδό μας είναι εξαιρετικό και παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλες ομάδες στην έδρα μας παίζουν αμυντικά και οργανωμένα. Θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε στα εντός έδρας ματς. Για το ματς με την ΑΕΚ, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας με πολύ καλό προπονητή και οργανωμένη ομάδα. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, δεν θέλω να πω τι θα αλλάξω, αλλά τι δεν θα αλλάξω. Θέλουμε να παίζουμε ένα ποδόσφαιρο με έλεγχο, πίεση και κατοχή μπάλας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook