Video | Γκρόνινγκ: “Αισθάνομαι έτοιμος – Πρέπει να νικήσουμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ μίλησε στο OFI TV για το παιχνίδι με τον Ιωνικό και τόνισε πως στόχος του ΟΦΗ είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Δανός επιθετικός αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε στην αναμέτρηση της Κυριακής και αρχικά είπε: “Στο τελευταίο εκτός έδρας ματς πετύχαμε 4 γκολ αλλά την Κυριακή θα είναι δύσκολο παιχνίδι επειδή συνήθως αυτοί οι αγώνες έχουν παραπάνω δυσκολία απ’ όταν παίζουμε εντός έδρας. Έχουμε ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε καλά και να νικήσουμε”.

Για τον επερχόμενο αντίπαλο του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι: Η βαθμολογία δεν λέει πάντα την αλήθεια γιατί ο αντίπαλος μας ναι μεν είναι στις τελευταίες θέσεις αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και υπάρχουν πολλές καλές ομάδες τόσο ψηλά όσο και χαμηλά στην βαθμολογία. Έχουμε και εμείς καλή ομάδα, είμαστε ανταγωνιστικοί και πρέπει να νικήσουμε”.

Τέλος για τον ίδιο δήλωσε: “Αισθάνομαι έτοιμος αλλά εννοείται ότι ο προπονητής αποφασίζει. Καθημερινά δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και δουλεύω σκληρά. Είχα κάποιες ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι μπορώ να αποδώσω ακόμα καλύτερα. Περιμένω ξανά την ευκαιρία μου και θα κάνω το καλύτερο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook