Αποκάλυψη Λούπου: “Ο Βαρδινογιάννης έκανε ότι ήθελε στην Ελλάδα, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ντανούτ Λούπου αποκάλυψε πως ήθελε να αυτοκτονήσει τις μέρες που βρέθηκε στην φυλακή στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 1990, ο Λούπου πήγε στον Παναθηναϊκό από την Ντιναμό. Εκείνη τη στιγμή, επικεφαλής του Ελληνικού κλαμπ ήταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Ελλάδα.

Τώρα, πάνω από δύο δεκαετίες μετά, ο Ντανούτ Λούπου αποκάλυψε πως κατέληξε στην φυλακή και ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας πολλά χάπια.

«Με κάλεσαν στο γραφείο του και εκεί με συνέλαβαν. Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε απίστευτη δύναμη εκείνη την εποχή, τουλάχιστον από το 1990 έως το 1996. Έκανε ό,τι ήθελε στην Ελλάδα. Υπήρχε ένας νόμος τότε που δεν επέτρεπε να μείνει κάποιος υπό κράτηση για πάνω από δύο εβδομάδες. Εγώ έμεινα υπό κράτηση για 1,5 μήνα.

Συνήθιζα να πηγαίνω πάνω κάτω στον δρόμο για να κάνω τσιγάρο, ακόμα και οι αστυνομικοί δεν περίμεναν ότι θα το σκάσω. Μετά από 1,5 μήνα μεταφέρθηκα στο σπίτι μου κι έμεινα για έναν μήνα περίπου. Με συνέλαβαν για την επίθεση που του έκανα, τον γρονθοκόπησα.

Δεν ήξερα για εμένα για τρεις μέρες. Εγώ, εάν ήμουν αθώος σε όλη μου την ζωή, κράτησα κλειστό το στόμα μου, αλλά ήξερα ότι δεν είχα κάνει κάτι λάθος. Με πήγαν στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω  τι είχα στο μυαλό μου. Έπρεπε να με συλλάβουν επειδή το ήθελε αυτός; Ό,τι και να λέει ο κόσμος, με συνέλαβαν επειδή έπεσα πάνω του».

Ο Ντανούτ Λούπου έπαιξε για τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, στον Παναθηναϊκό, στην Κόρινθο, και στον ΟΦΗ. Το 1994, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ρουμανία, όπου έπαιξε για την Ραπίντ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook