Προβληματισμός για το όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Προβληματισμός από τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τα οποία και θα αποφέρουν -το λιγοτερο-  ένα ακόμα πρόστιμο για την ομάδα
Τα μέλη της Δ.Ε. σε διοικητικό συμβούλιο που έγιε το απόγευμα της Κυριακής εξέφρασαν τον προβληματισμό τους  για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Από κάποιους υπήρξε η σκέψη της παραίτησης, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και δεδομένο του ότι η ομάδα διανύει  μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα όσον αφορά την αδειοδότηση της, οι σκέψεις αυτές εγκαταλείφθηκαν γρήγορα.
Στον ΟΦΗ περιμένουν την κλήση σε απολογία, κάτι που και είναι βέβαιο. Τα καπνογόνα και οι φωτιές που άναψαν στο  κυκλίδωμα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναικό, αλλά και οι τρεις διακοπές του αγώνα στο παιχνίδι, έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και θα στείλουν τον ΟΦΗ πάλι στην αίθουσα δικαστηρίου για απολογία, οπου και η ομάδα κινδυνεύει με ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο και όχι μόνο.
Το χειρότερο σενάρια κάνει λόγο για βαρύ πρόστιμο και τιμωρία της έδρας κάτι που αν συμβεί θα είναι καταστροφικό για τον ΟΦΗ, καθώς η ομάδα θα δώσει τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, πιθανότατα και των τελευταίων χρόνων, χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου της, ενώ εκτός αυτού δεν θα υπάρξουν και έσοδα για τα ταμεία της ομάδας στο πιο εμπορικό παιχνίδι της χρονιάς.
Η κλήση σε απολογία για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να κοινοποιηθεί την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook