Αιχμηρή ανάρτηση Μπούση κατά Δήμου Ηρακλείου για τον Σκαφιδαρά

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Με μία αιχμηρή ανάρτησή του, ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του κατά του Δήμου Ηρακλείου για το έργο της ανακατασκευής του προπονητικού κέντρου της ομάδας στον Σκαφιδαρά.

Την δυσαρέσκειά του προς τον Δήμο Ηρακλείου και τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης, αναφορικά με το έργο της ανακατασκευής του προπονητικού κέντρου της ομάδας στον Σκαφιδαρά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μιχάλη Μπούση:

«Μετά από τέσσερα χρόνια, ολοκληρώσαμε την Α’ φάση της ανακατασκευής του προπονητικού μας κέντρου με την αρωγή του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε όπως αρχικά είχαμε σχεδιάσει, με τη δημιουργία έξι γηπέδων, επειδή ο Δήμος Ηρακλείου και ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, κωλυσιεργούν.

Είναι λυπηρό το ότι έχουμε διαθέσιμη γη δίπλα στο ΒΑΚ -η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη- και μας εμποδίζουν να την αξιοποιήσουμε για να μεγαλώσουμε κι άλλο. Η ανάπτυξη του συλλόγου και της ομάδας ξεκινά από τις εγκαταστάσεις της. Ελπίζω πως η επόμενη δημοτική αρχή, θα κατανοήσει το όραμά μου για τον ΟΦΗ και θα σταθεί δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Bousis (@mbousis)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook