Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Άρης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη.

Sdna.gr: “Ο Λούκας Ρουπ σκόραρε ένα γκολ, μοίρασε ένα ακόμα στον Νταρίντα και ο Άρης χάρη στο καλύτερο φετινό του πρώτο ημίχρονο πήρε ένα τρίποντο «χρυσάφι» (0-3) στο Γεντί Κουλέ επί του ΟΦΗ που ουσιαστικά τον φέρνει ένα βήμα μακριά από την οριστική είσοδό του στα πλέι οφ της Super League, με τον Ιτούρμπε στο 89′ να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα”.

To10.gr: “Δύο από τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, Ρουπ και Νταρίντα, σκόραραν για τον Άρη ο οποίος επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» (ο Ιτούρμπε έβαλε το… κερασάκι) και με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο την επόμενη αγωνιστική σφραγίζει την παρουσία του στα πλέι οφ”.

Sport24.gr: “Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League και άνοιξε την διαφορά του από την 7η θέση. Ρουπ (10′), Νταρίντα (30′) και Ιτούρμπε (90′) τα γκολ”.

Gazzeta.gr: “Με τα πρώτα γκολ των νεοαποκτηθέντων Ρουπ (10΄) και Νταρίντα (30΄) και «κερασάκι» του Ιτούρμπε στο 90′ ο Αρης επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και έκανε μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση θέσης στα play offs, τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη της regular season”.

Sport-fm.gr: “Πέρασε σαν σίφουνας από το Ηράκλειο ο Άρης. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 3-0 του ΟΦΗ, επέστρεψαν στις νίκες μετά από έναν μήνα και βρέθηκαν ακόμη πιο κοντά στο να «κλειδώσουν» εξάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook