Είχε κακή βραδιά και την πλήρωσε

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ πλήρωσε τις απουσίες στην άμυνα, έχασε τον Φελίπε στο πεντάλεπτο και ο καλύτερος Άρης πέρασε από το Ηράκλειο επικρατώντας με 3-0.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια και τους Βούρο, Γιαννούλη, Τοράρινσον στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Λάρσον, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Ντιουσέ και Μπαλογιάννης και στην επίθεση βρέθηκαν οι Ντίκο και Τοράλ.

Ο Άρης ξεκίνησε ιδανικά στο παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ στο 10’ με τον Ρουπ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την επαφή του Πίρσμαν στην μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο πέρα από ένα σουτ του Λάρσον στο 4’ και δέχθηκε και δεύτερο γκολ, με τον Νταρίντα στο 30’, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 23’. Η φάση ξεκίνησε με μαρκάρισμα του Ετέμπο στον Μπάκιτς στη μεσαία γραμμή και στη συνέχεια οι παίκτες του Άρη συνδυάστηκαν, με τον Τσέχο να κάνει το 2-0.

Ο Νταμπράουσκας πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο τους Φελίπε, Τσιλιανίδη στις θέσεις των Μπαλογιάννη και Ντιουσέ για να αγωνιστεί πιο επιθετικά, όμως ο Βραζιλιάνος αποχώρησε τραυματίας και με δάκρυα στα μάτια στο 52’, με φορείο. Στη θέση του άτυχου Φελίπε πέρασε ο Μοσκέρα ο οποίος μάλιστα έχασε και μία εξαιρετική ευκαιρία να βάλει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι στο 64’, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ ήταν λίγο έξω από τη μικρή περιοχή.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να γίνει απειλητικός στη συνέχεια και να βρει το γκολ που θα τον ξαναβάλει στο παιχνίδι.  Στο 79’ ο Μπάκιτς εξαπέλυσε έναν κεραυνό και έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει ένα τρομερό γκολ για να μειώσει σε 2-1. Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να βρει γκολ και στο φινάλε δέχθηκε ακόμα ένα, με τον Ιτούρμπε να σκοράρει στο 90’ από αντεπίθεση και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook