Εκτός ο Νέιρα, νοκ αουτ και ο Διαμαντής!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Άρη με τον Αποστόλη Διαμαντή να χάνει το ντέρμπι με τον Άρη.

Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε στον ΟΦΗ μια ημέρα πριν την αναμέτρηση της Δευτέρας καθώς ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αποστόλη Διαμαντή που προσβλήθηκε από ίωση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός. Η απουσία του έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία καθώς στο ίδιο παιχνίδι θα λείπει ο Πασαλίδης λόγω καρτών με αποτέλεσμα να υπάρχει λειψανδρία στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα ο Χουάν Νέιρα έμεινε εκτός λόγω του προβλήματος στους προσαγωγούς με την πρώτη διάγνωση ν’ αναφέρει ότι υπέστη θλάση.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Χωρίς τους Juan Neira και Απόστολο Διαμαντή ολοκληρώθηκε σήμερα (19/2) η προετοιμασία για τον αυριανό (20/2) αγώνα με τον Άρη.

Η προπόνηση, που έγινε στο «Θ. Βαρδινογιάννης», περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα και στατικές φάσεις.

Ο Αργεντινός μέσος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός του τραυματισμού. Ο Απόστολος Διαμαντής ταλαιπωρείται από ίωση.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης (τιμωρημένος) και οι Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Την 21μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Larsson, Μαρινάκης, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Diousse, Yohou, Perea, Mellado, Bakic, Toral, Τσιλιανίδης, Bifouma, Mosquera, Phellype, Gronning, Dicko, Dju.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook