Ο Μπένετ, ο Καραντώνης και ο ΟΦΗ που τρομάζει και στέλνουν κομάντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έναν μήνα μετά την άθλια διαιτησία του διαιτητή από την Βέροια η ΚΕΔ στέλνει στο Ηράκλειο έναν εκφραστή παλιών δεκαετιών.

Ο Στιβ Μπένετ έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να έχει απέναντι του σχεδόν όλες τις ομάδες της Superleague 1. Και είναι κατόρθωμα για τον Άγγλο αρχιδιαιτητή που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Τάκη Μπαλτάκου και την ίδια ώρα παίζει με τα νεύρα μας. Ένας Άγγλος που ήδη στην Superleague 2 όπου δεν υπάρχει var, γίνονται όργια και έρχεται την φετινή σεζόν για να παίξει και με τα νεύρα των υπολοίπων.

Είναι προφανές λοιπόν πως τα διάφορα υπόγεια σύνδρομα που τρομοκρατούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν ξεκινήσει να ενοχλούνται από την αγωνιστική άνοδο του ΟΦΗ φροντίζοντας να στείλουν τα διάφορα κομάντο που έχουν ξεμείνει στην ελληνική διαιτησία. Και πριν έναν μήνα είχε επιβεβαιωθεί η αίσθηση μας με τον, τότε, ορισμό του Καραντώνη στην Τούμπα όπου ο Μπένετ τον είχε θυμηθεί μετά από πέντε ολόκληρους μήνες με τον ρέφερι από την Ημαθία να χειρουργεί τον ΟΦΗ με διάφορες απίθανες αποφάσεις και κορυφαία όλων όταν δεν άφησε το πλεονέκτημα ενώ ο Ντίκο έμπαινε μόνος στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Σχεδόν έναν μήνα μετά, ο Μπένετ στέλνει ξανά τον Καραντώνη σε παιχνίδι του ΟΦΗ και ενώ ο ίδιος τον έχει βάλει στο “ψυγείο” σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής. Ένας ορισμός – πρόκληση από τον Άγγλο που δείχνει ξεκάθαρα πως εκείνους που… συμβουλεύεται, του δίνουν σαφείς οδηγίες την ώρα που ο ΟΦΗ ανεβαίνει συνεχώς και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Ο ορισμός – πρόκληση του Καραντώνη δεν πρέπει να αφήσει κανέναν αδιάφορο αλλά κυρίως να έχει τον κόσμο σε επαγρύπνηση γιατί το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι με την ΑΕΚ και ίσως αυτό να είναι και ένα… μήνυμα για εκείνους που θα δώσουν το δικαίωμα στον διαιτητή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook