Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Λαμία – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Λαμία.

Sdna.gr: “Ο ΟΦΗ με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε με 4-1 της Λαμίας εκτός έδρας και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα.”.

To10.gr: “Ένα ξεκούραστο απόγευμα πέρασε ο ΟΦΗ στην έδρα της Λαμίας, αφού διέλυσε την ομώνυμη ομάδα με σκορ 4-1. Τέσσερις… μπαλοθιές έριξε ο ΟΦΗ στη Λαμία, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση και επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 4-1, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague”.

Sport24.gr: “Σαρωτικοί οι Κρητικοί έκαναν επίδειξη δύναμης στη Φθιώτιδα. Ο ΟΦΗ έμοιαζε ασταμάτητος στο Αθανάσιος Διάκος και επικράτησε 4-1 της Λαμίας για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τοράλ (8′), Μπάκιτς (43′), Ντιουσέ (61′) και Φελίπε (88′) τα γκολ των Κρητικών”.

Gazzeta.gr: “Με πρωταγωνιστές το δίδυμο Τοράλ – Μπάκιτς ο ΟΦΗ πέρασε σαν σίφουνας από τη Λαμία με επιβλητική νίκη 4-1 και έκανε άλμα στη βαθμολογία, φτάνοντας στην ένατη θέση, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας παραμένει ουραγός.”.

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ έκανε απίστευτη ματσάρα μέσα στο «Αθανάσιος Διάκος», πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-4) με σφραγίδα Νταμπράουσκας και βύθισε τη Λαμία που κινδυνεύει ακόμα περισσότερο!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook