Video | Τοράρινσον: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες – Να ενώσουμε το τελευταίο κομμάτι του παζλ και να σκοράρουμε»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Γκούντι Τοράρινσον μίλησε στο OFI TV για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα, το πως προσεγγίζει με τους συμπαίκτες του το ματς στη Λαμία, ενώ αναφέρθηκε στη δική του απόδοση μετά τα τελευταία ματς που πήρε φανέλα βασικού.

Ο Ισλανδός αναφέρθηκε στο «τελευταίο κομμάτι του παζλ» που πρέπει να «ενώσει» ο ΟΦΗ και να σκοράρει κόντρα στη Λαμία, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Όσα είπε ο Τοράρινσον:

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Άκουσα ότι το παιχνίδι Κυπέλλου αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Ο αγωνιστικός χώρος ίσως είναι λίγο δύσκολος, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε εμάς και η βελτίωση που είχε η ομάδα το τελευταίο διάστημα είναι ξεκάθαρη σε όλους. Παίζουμε πολύ καλά, κυριαρχούμε στα ματς και αυτό που μένει είναι να ενώσουμε το τελευταίο κομμάτι του παζλ και να σκοράρουμε. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και μας περιμένει ένα καλό παιχνίδι.

Για το τελευταίο διάστημα του ΟΦΗ: «Μας ενοχλεί το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει στα τελευταία ματς όπου ήμασταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλουμε τη νίκη, ιδιαίτερα όταν νιώθουμε ότι είμαστε πιο δυνατοί από τον αντίπαλο. Είναι σημαντικό να βγάλουμε στο γήπεδο αυτή την αντίδραση και να βελτιώσουμε τις μικρές λεπτομέρειες που πρέπει για να κερδίσουμε».

Για τον ίδιο: «Προσωπικά αισθάνομαι καλά και προσπαθώ να δίνω ό, τι καλύτερο για την ομάδα. Αυτός είναι ο τρόπος που αγωνίζομαι αλλά και ο τρόπος με τον οποίο έχω μεγαλώσει. Προσπαθώ να δίνω όσα περισσότερα μπορώ και όταν έχουμε την μπάλα αλλά και αμυντικά. Προσπαθώ να κάνω ό, τι μπορώ για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν καλές. Φυσικά, όπως όλοι θέλω να νικάμε, ειδικά όταν κυριαρχούμε στο παιχνίδι. Αισθάνομαι καλά, υγιής και δυνατός και πρέπει να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook