Λαμπράκης στον Athletic: «Ο ΟΦΗ είναι πολύ τυχερός για τον πρόεδρο και την διοίκηση που έχει»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο προπονητής των Χανίων, Σταύρος Λαμπράκης, παραχώρησε συνέντευξη στον Athletic Radio 104,2 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΟΦΗ.

Ο Σταύρος Λαμπράκης παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή στον Athletic Radio 104,2, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Ο ΟΦΗ είναι πολύ τυχερός που έχει τον πρόεδρο και την διοίκηση που έχει. Ήταν επίσης πολύ τυχερός φέτος που υπήρχε η διακοπή για το Μουντιάλ, καθώς είχε τη δυνατότητα να δουλέψει και να βελτιωθεί. Καλούς παίκτες είχε από το καλοκαίρι, αλλά κάποιοι ήταν τραυματίες, κάποιοι ήταν ανέτοιμοι. Όταν έχεις κάθε εβδομάδα παιχνίδι είναι δύσκολη η διαχείριση. Τώρα φαίνεται η βελτίωση, από την διαχείριση που έχει γίνει από έναν ικανό προπονητή, όχι ότι δεν είχε πριν ικανό προπονητή, είχε έναν πολύ ικανό προπονητή που το έχει αποδείξει.

Τον προπονητή τον γνώριζα γιατί ήταν στην ομάδα του φίλου μου του Βερπακόφκις στη Λετονία και ξέρω ότι είναι ένας πολύ ικανός και μεθοδικός προπονητής. Είχε το χρόνο στη διακοπή του Μουντιάλ να περάσει τις ποδοσφαιρικές του αρχές. Νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει ο ΟΦΗ, και μπορεί να έχει στόχο μία πολύ καλύτερη πορεία για του χρόνου. Μου αρέσει ο τρόπος λειτουργίας του ΠΑΟΚ, που βάζει νεαρά παιδιά. Θα ήθελα να το δω στον ΟΦΗ αυτό να παίζουν παιδιά από τον τόπο μας, να παίρνουν την ευκαιρία τους και να κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook