Σκέντζος: “Το μεγαλύτερο κέρδος του φετινού ΟΦΗ είναι η επιστροφή του κόσμου”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ανδρέας Σκέντζος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την πορεία του φετινού ΟΦΗ, τι άλλαξε στην εικόνα του κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς και στάθηκε στην μαζική επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Σκέντζος στον Athletic Radio 104,2

“Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά και στο παρελθόν έχουν περάσει αρκετοί καλοί. Αυτήν την στιγμή ο Νέιρα είναι ένας παίκτης – βαρόμετρο και βλέπουμε πως είναι η εικόνα του ΟΦΗ όταν παίζει ή δεν παίζει. Για αυτόν τον λόγο είναι και στην θέση να λέμε πως κάνει την διαφορά”.

“Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε σωστά, όπως είναι τώρα που βλέπουμε μια διαφορετική ομάδα από όταν ήταν στην αρχή της χρονιάς. Όταν ξεκίνησε η προετοιμασία, ήταν 14 – 15 παίκτες ενώ τώρα είναι πλήρης. Δεν ξέρω γιατί καθυστέρησαν οι μεταγραφές αλλά τώρα ο ΟΦΗ είναι πλήρης, έχουν μπει καλοί ποδοσφαιριστές και αν είχε ο Νιόπλιας τους παίκτες που είναι τώρα διαθέσιμοι, μπορεί η σεζόν να ήταν διαφορετική από ότι είναι τώρα”.

“Δεν ήταν έτοιμοι για να προσφέρουν τις λύσεις που έπρεπε να είναι καλύτερη η εικόνα του ΟΦΗ. Για πολλές αγωνιστικές η ομάδα δεν είχε λύσεις, ξεκινούσαν 11 και τελείωναν 11. Βλέπουμε πως τώρα υπάρχουν λύσεις και για αυτόν τον λόγο βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Κανονικά οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι έπρεπε να είναι έτοιμοι τον Αύγουστο και όχι μετά από δύο μήνες. Αυτή η καθυστέρηση στοίχησε στον ΟΦΗ, στις πρώτες αγωνιστικές, μην ξεχνάτε πως ορισμένοι παίκτες έβγαλαν όλη την προετοιμασία με αποτέλεσμα να βγει κόπωση και να προκύψουν τραυματισμοί. Όμως στην συνέχεια ήρθαν καλοί παίκτες, μπήκαν σιγά – σιγά στην ομάδα, προσαρμόστηκαν και βοήθησαν την ομάδα”.

“Όταν δεν έχεις το Νέιρα και τον Τοράλ, όταν ο Μεγιάδο δεν είναι έτοιμος 100%, τότε δημιουργείται μια ομάδα που παίζει δίχως τρεις παίκτες που αποτελούν βαρόμετρο για την ομάδα. Νέιρα και Τοράλ δεν έπαιξαν για πολλά παιχνίδια, έλειπαν σχεδόν δύο μήνες οπότε ήταν και δύσκολα τα πράγματα. Δέχτηκαν μεγάλη πίεση και οι τραυματισμοί ήρθαν αναμενόμενα. Ο Τοράλ είναι ένας πολύ καλός και ιδιαίτερος παίκτης, όπως και ο Νέιρα. Εγώ ξεχωρίζω αυτούς τους δύο από την ομάδα και όταν δεν παίζει ο ένας ή ο άλλος ή και κανένας τότε δημιουργείται πρόβλημα”.

“Έχει δώσει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, βλέπουμε να πηγαίνει σε ένα πιο δυνατό τρόπο παιχνιδιού, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και αν πετύχει πρώτη το γκολ διαθέτει τους παίκτες που ξέρει για να διαχειριστεί την ομάδα και να κρατήσει το αποτέλεσμα. Εγώ βλέπω μια μαχητική ομάδα με τρεξίματα και που στήνεται καλά μέσα στο γήπεδο”.

“Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κινδυνεύσει ο ΟΦΗ, έχει μεγάλη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες που είναι για να πέσουν. Πρέπει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα είναι έτοιμη για του χρόνου, ο στόχος της εξάδας έχει απομακρυνθεί και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με εκείνες που κινδυνεύουν. Αυτό μας έχει δείξει μέχρι τώρα”.

“Το κέρδος του φετινού ΟΦΗ είναι η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Βλέπαμε και τις προηγούμενες χρονιές πως ο κόσμος δεν πήγαινε στο γήπεδο, αντιθέτως αυτό δεν ισχύει φέτος, είδαμε και με τον ΠΑΣ να υπάρχει πάρα πολύς κόσμος στις εξέδρες και αυτό είναι το πιο ευχάριστο γεγονός της φετινής χρονιάς και το μεγαλύτερο κέρδος. Και αυτό το κάνει ο κόσμος γιατί ξέρει από ποδόσφαιρο, θέλει να βλέπει μια καλή ομάδα και έχει κριτήριο. Έχω παίξει σε γεμάτο γήπεδο, ξέρω τι σημαίνει να παίζεις σε ένα “Γεντί Κουλέ” και γεμάτες εξέδρες και είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να αγωνίζονται σε αυτές τις συνθήκες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook