Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Sdna.gr: “Σε ένα ματς που ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που πήρε αυτό που ήθελε, φεύγοντας από το «Γεντί Κουλέ» με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Στο 99′ ακυρώθηκε -μέσω VAR- γκολ των γηπεδούχων για οφσάιντ”.

To10.gr: “Στο 0-0 έμειναν στο Ηράκλειο ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα. Στους 20 βαθμούς και οι δύο ομάδες που βρίσκονται στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τους Κρητικούς να σκοράρουν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά να μην παίρνουν τη νίκη αφού ο Φελίπε που σκόραρε ήταν σε θέση οφσάιντ”.

Sport24.gr: “Σε ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο κομμάτι του, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για να πετύχουν το γκολ. Αυτός που το βρήκε, ήταν ο ΟΦΗ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, χάρη στο υπέροχο τελείωμα του Λουίς Φελίπε στο 90+6′, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR, καθώς ο Βραζιλιάνος φορ ήταν εκτεθειμένος όταν του έκανε το γέμισμα ο Μεγιάδο”.

Gazzeta.gr: “Όλα έγιναν στις καθυστερήσεις. Ο Παντελάκης βλέπει κόκκινη στο 94′, ο Φελίπε σκοράρει στο 96′ αλλά μέσω VAR το γκολ δεν μετράει ως οφσάιντ. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τη δική του μεγάλη στιγμή, αλλά κανείς δεν βρήκε γκολ στο 0-0 του βροχερού «Γεντί Κουλέ» με τις δύο ομάδες να πορεύονται μαζί στη βαθμολογία”.

Sport-fm.gr: “Δεν χαλάστηκαν, αλλά ούτε και… πανηγυρίζουν ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα που έμειναν στο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League! Συνεχίζουν… παρέα στη βαθμολογία οι δύο ομάδες, έχοντας από 20 βαθμούς και αύξησαν τη διαφορά τους (έστω και με ματς περισσότερο) από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 8 βαθμούς. Δεν μέτρησε γκολ του ΟΦΗ στο 96′ για να… ξεράνει τον ΠΑΣ. Στη Λαμία φιλοξενείται την επόμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ, ενώ ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα τον Ιωνικό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook