Βρα”Χ”ύκλώθηκε ο ΟΦΗ και έμεινε άσφαιρος με τον ΠΑΣ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν άφησε τον ΟΦΗ να βγάλει φάσεις, τον έβγαλε εκτός κλίματος και εκείνος δεν σκόραρε μένοντας στο 0-0 με τους Ηπειρώτες.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρέταξε τον ΟΦΗα με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δίνοντας φανέλα βασικού στον Μάρκο Μπάκιτς και τον Μεγιάδο αντί του Περέα. Ο Μανδάς ήταν κάτω από τα δοκάρια, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης στο κέντρο της άμυνας με τους Λάρσον, Τοράρινσον στα άκρα, οι Μεγιάδο και Ντιουσέ στον άξονα με τον Τοράλ ελεύθερο ρόλο στην επίθεση μαζί με τους Μπάκιτς και Ντίκο.

Η εκκίνηση του ΟΦΗ ήταν εντυπωσιακή με συνεχή πίεση και παίρνοντας τα ηνία της μπάλας επιχείρησε να διασπάσει την σφιχτή αμυντική διάταξη του ΠΑΣ Γιάννινα που είχε το μυαλό του μόνο στην αντεπίθεση με βαθιές μπαλιές στον Μορέιρα. Από την άλλη ο ΟΦΗ προσπαθούσε με συνδυαστικό ποδόσφαιρο και τον Μπάκιτς να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και να συνεργάζεται με τον Τοράλ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι από την μικρή περιοχή με τον Παμλίδη να αστοχεί και τον ΟΦΗ να απαντάει όταν μετά από εξαιρετικό συνδυασμό ο Λάρσον βγήκε μόνος απέναντι στον Τσιντώτα ωστόσο το σουτ που έκανε ήταν πολύ κακό και να χάνει την μεγάλη ευκαιρία για το προβάδισμα. Το παιχνίδι αποτελούσε έναν μονόλο για τον ΟΦΗ που παρότι είχε την πλήρη υπεροχή και την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις παρότι έφτανε με χαρακτηριστική ευκολία στην περιοχή του Τσιντώτα. Ο ΟΦΗ για έναν ανεξήγητο λόγο ήταν ιδιαίτερα βιαστικός στην τελική προσπάθεια δίχως καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να έχει μια παντελώς ανούσια κατοχή της μπάλας που δεν του έδωσε καθαρές ευκαιρίες.

O OΦΗ βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με την ένταση να λείπει από το παιχνίδι του, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάει το παιχνίδι εκεί που ήθελαν δείχνοντας πως τους αρκούσε μόνο το μηδέν στην άμυνα και όχι να δημιουργήσουν με αποτέλεσμα οι παίκτες του Νταμπράουσκας να μην βρίσκουν κενούς χώρους, να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και τον Τσιντώτα να είναι θεατής του αγώνα. Ο Νταμπράουσκας διατήρησε το 3-4-3 μέχρι το τέλος περνώντας στο παιχνίδι Μοσκέρα, Περέα, Τσιλιανίδη δίχως ωστόσο να μπορέσει να δημιουργήσει πίεση προς την εστία του ΠΑΣ που κράτησε εύκολα το μηδέν.

Μπείτε στο Live του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook