Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ έχει ως μοναδικό στόχο να επιστρέψει σήμερα στις νίκες (17:00, Live Athletic Radio 104,2 – Gentikoule) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του.

Με καλή ψυχολογία από τις τελευταίες εμφανίσεις τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, αλλά και με τον Λουίζ Φελίπε για πρώτη φορά στην αποστολή μετά την επιστροφή του στην ομάδα, ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα στις 17:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» για την 21η αγωνιστική της Super League 1. Στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό σε ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο ο ΟΦΗ περιμένει την στήριξη του κόσμου του.

Εκτός από τον Φελίπε, στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι «νέοι», εκτός από τον Χριστογεώργο. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο τιμωρημένος Νέιρα και οι Μαρινάκης, Τζου, Γιοχού, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελή αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Μανδάς, Σωτηρίου, Λάρσον, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Φελίπε, Γκρόνινγκ, Ντίκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook