Όλοι στο “Γεντί Κουλέ” για την ομαδάρα του Νταμπράουσκας και τον παικταρά Φελίπε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η υπέρβαση του Μιχάλη Μπούση με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο ΟΦΗ που δείχνει σε άλλη φάση το τελευταίο 40ημερο και ο κόσμος που θα είναι στα Καμίνια για να σπρώξει την ομάδα σε ακόμα μια νίκη.

Το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ήταν το απόλυτο κερασάκι στην τούρτα για τον κόσμο με τον ΟΦΗ να κάνει πράξη τα θέλω του Βάλντας Νταμπράουσκας και παράλληλα να φέρνει πίσω έναν παίκτη που παρότι έπαιξε λίγο, εκείνος δέθηκε μαζί του. Η οικονομική υπέρβαση του Μιχάλη Μπούση προκειμένου να ντύσει ξανά στα “ασπρόμαυρα” τον Λουί Φελίπε, αυτήν την φορά μάλιστα δίχως καμία εξάρτηση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά αντιθέτως ο 29χρονος φορ να ανήκει 100% στον ΟΦΗ, είναι ένα ακόμα πολύ σημαντικό κίνητρο για τον κόσμο να πάει στα Καμίνια.

Πέραν ωστόσο του Λουίζ Φελίπε, η εικόνα του ΟΦΗ μετά την χειμερινή διακοπή ήδη έχει ζεστάνει τον κόσμο μέχρι εκεί που δεν πάει! Με τον Αστέρα Τρίπολης η εικόνα στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” ήταν τέτοια που άφησε μόνο θετικά συναισθήματα και ο παλμός του κόσμου έσπρωχνε τους παίκτες μέχρι το τελευταίο λεπτό για να έρθει και το γκολ του Περέα στο 90′!

Μια εβδομάδα μετά την εικόνα των πρώτων 45 λεπτών στο Καραϊσκάκη με τους ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας να πραγματοποιούν μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, να δείχνουν τα στοιχεία που θέλει ο κόσμος να βλέπει από την ομάδα του, η νίκη επί του ΠΑΣ δεν είναι μόνο στόχος αλλά αυτοσκοπός.

Το κλίμα συσπείρωσης που επικρατεί μεταξύ των φιλάθλων και της ίδιας της ομάδας είναι στο καλύτερο σημείο, ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλήρως την δουλειά που γίνεται από τον Λιθουανό και τους παίκτες του και δεν υπάρχει καλύτερο σημείο, μέσα στην τρέχουσα χρονιά, ώστε οι εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” να γεμίσουν από κόσμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook