Λάππας: “Ο Χριστογεώργος είδε στον ΟΦΗ την ομάδα που θα του δώσει ευκαιρίες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βαγγέλης Λάππας που ανακάλυψε το Νίκο Χριστογεώργο σε ηλικία 10 χρονών μίλησε στον Athletic Radio 104,2 σκιαγραφώντας το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8”

Για το Νίκο Χριστογεώργο: “Eίχα την τύχη να τον γνωρίσω από 10 χρονών, για να φτάσει σε εκείνο το σημείο δεν ευθύνομαι μόνο εγώ, δούλεψε, έγινε επαγγελματίας και τον βοήθησαν όλοι. Έφτασε στο σημείο να παίξει στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού που δεν είναι εύκολο και νομίζω ότι η επιλογή του ΟΦΗ να τον εντάξει είναι πολύ καλή”.

Για την επιλογή του ΟΦΗ να επενδύει σε νεαρούς τερματοφύλακες: “Το πιο σημαντικό δεν είναι ότι έρχονται τα παιδιά αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο ΟΦΗ αποτελεί έναν πολύ καλό προορισμό, έχει δημιουργήσει ένα προφίλ ότι δουλεύει και δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και το να πάει κάποιος στην ομάδα, ήταν, είναι και θα είναι καλή γιατί όλοι θα τις πάρουν και στο τέλος της ημέρας ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει και με βάση την προσπάθεια του”.

Για τα χαρακτηριστικά του Νίκου Χριστογεώργου: “Πήρε το μπόι από τον μπαμπά που είναι τεράστιος, η αδερφή του είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στον στίβο και έχει οικογενειακό dna. Ο σωματότυπος του είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για έναν τερματοφύλακα, είναι επιβλητικός κάτω από την εστία και για το ύψος που έχει είναι αρκετά ταχυδυναμικός και καλός με τα πόδια. Το σημαντικό στοιχείο είναι πως έχει παιχνίδια καθώς μετράει 20 συμμετοχές μέσα σε δύο χρόνια με την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού. Άρα έχει έναν καλό αριθμό συμμετοχών πάνω στον οποίο μπορεί να πατήσει, να δουλέψει και να βελτιωθεί”.

Για το τι του δίνει ο ΟΦΗ: “Νομίζω πως αυτό που είδε στον ΟΦΗ είναι ότι υπάρχει το έδαφος να πάρει τις ευκαιρίες του και μέσα από αυτήν την διαδικασία να μπορέσει ν’ αναδειχθεί και να πάρει τον δρόμο του. Ένας τερματοφύλακας πλέον δεν είναι μόνο σε θέση να καλύψει την επιθετική οργάνωση της ομάδας του, θα πρέπει να εργάζεται στον μέγιστο βαθμό και με την μέγιστη συνέπεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook