Αποκάλυψη: Ο Χριστογεώργος ήρθε στον ΟΦΗ με δύο χρόνια καθυστέρηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 23χρονος γκολκίπερ δεν είναι άγνωστος στον ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule βρέθηκε κοντά στην μεταγραφή του στην ομάδα και πριν από μια διετία. 

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας που έρχεται σήμερα στο Ηράκλειο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ, θα μπορούσε να το είχε κάνει και πριν από δύο χρόνια όταν βρέθηκε μια ανάσα από την μεταγραφή του στην ομάδα του Ηρακλείου. Τον Χριστογεώργο τον γνώριζε προσωπικά ο τότε προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ Βαγγέλης Λάππας που ήταν και ο άνθρωπος που τον πήγε σε πολύ μικρή ηλικία στον Παναθηναϊκό και είχε εισηγηθεί την απόκτηση του με τους “πράσινους” να μην τον αφήνουν να έρθει στην Κρήτη.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Λάππας ήταν ο άνθρωπος που του έδωσε τα εφόδια για να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα με τον Χριστογεώργο να κάνει τα πρώτα του βήματα από την ακαδημία που είχε ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ μαζί με τον παλαίμαχο διεθνή άσο Σπύρο Μαραγκό.

Μετά από προτροπή του Βαγγέλη Λάππα, το επόμενο βήμα του Χριστογεώργου ήταν να πάει στις σχολές της Γιουβέντους στην Ελλάδα καθώς είχε κερδίσει υποτροφία και θα μπορούσε να συνδυάσει την εκπαίδευση του με το ποδόσφαιρο, όπως και συνέβη. Λίγα χρόνια αργότερα ο Βαγγέλης Λάππας ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό αποχωρώντας οριστικά την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου αφήνοντας για πάντα τους “πράσινους” για να είναι πλέον σε θέση να υπερασπιστεί την εστία του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook